Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Sárkány nőt hogy lehet kibékít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sárkány nőt hogy lehet kibékíteni?

Figyelt kérdés
Minden idegesíti, amit mondok, vagy csinálok. Az is, ha kedves próbálok lenni, az is, ha nem. Ha mesélek neki valamit, mindenbe belemagyaráz mindent, de ha nem mesélek, az is baj.

2020. szept. 29. 19:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Csokival, fagyival, wellnessel, masszázzsal vagy egy pónilóval. Vagy mindezekkel egyszerre 😀
2020. szept. 29. 19:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Összepakolod a cuccod és otthagyod.
2020. szept. 29. 19:52
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
Őszinte részvétem. Kérdezd meg tőle, hogy miért ilyen hülye.
2020. szept. 29. 19:58
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg, hogy őt kérdezd, hagy meséljen ő. Talán az hiányzik neki, hogy beszélhessen, kibeszélhesse magát. Nincs túl sokat otthon egyedül? Történik vele valami a házimunkán felül?
2020. szept. 29. 20:12
 5/14 A kérdező kommentje:
Ő is dolgozik. Magáról mindig mesél, de az se tetszik neki, hogy ő beszél többet. De ha én beszélek, azért is mérges.
2020. szept. 29. 20:36
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Kár ilyennel vesződni, pokollá fogja tenni a napjaidat, érte nem éri meg tönkre menni de egy nőért sem természetesen.
2020. szept. 29. 20:37
 7/14 anonim ***** válasza:
22%
Illetve még annyi hogy nem tudom mit akar ezzel most elérni, hogy semmi se jó neki, vagy hogy az ilyen minek él, ha minden zavarja és nem tud megülni a viszkető p..ján?
2020. szept. 29. 20:38
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
El sem merem képzelni, hogy vénasszony korára mi lesz belőle, ha már fiatalon ilyen. Ezzel simán fel lehet őrölni a másik ember idegrendszerét.
2020. szept. 29. 20:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem szeret. Hagyd el.
2020. szept. 29. 21:04
 10/14 anonim ***** válasza:
38%

Érdekes, a pasik akkor viselkednek így, mikor van nekik más is képben. Így akarja felmenteni magát, hogy miért jogos a megcsalás, hisz ő boldogtalan, te meg mindent rosszul csinálsz. És/vagy beleéli magát, hogy egész nap téged szid a másiknak, hogy hátha megvigasztalja, a végén maga is elhiszi.

Lehet, hogy nőknél is van ilyen. 🤔

2020. szept. 29. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!