Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek ha félek az összekö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha félek az összeköltözéstől?

Figyelt kérdés
Barátnőm egy pár hete felvetette hogy költözzünk össze. Szerintem a kapcsolatunk készen áll erre, egy dolgot kivéve. Nem merek vele összeköltözni, mivel betegesen félek a közös WC-használattól. Mit tegyek?

2020. szept. 28. 19:43
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Olyan helyre költözni ahol hangszigetelt a wc. Bár én alapvetően minden wc-t hangszigeteltté tennék a világon, senki nem kíváncsi arra ami bent van - de annak se jó aki belülről hallja ami kint megy és tudja, hogy "ha befelé hallatszik akkor kifelé is..." és hiába természetes dolog, attól még kellemetlen és kicsit megalázó is.
2020. szept. 28. 19:46
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Mi ilyenkor azzal viccelünk hogy beteszünk rock zenét. :D
2020. szept. 28. 20:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Őszintén nem a hangok okozta kellemetlenségektől félek, hanem inkább a szagoktól és attól ha esetleg egyszerre mindkettőnknek használni kéne.
2020. szept. 28. 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Nem ertem, ez felnott embereknel hogy lehet problema. Soha nem volt ebbol gondom. Mindenki budoset kakil + vannak jo illatositok.
2020. szept. 28. 20:29
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Ez a téma nálam is tabu mindig.. pedig természetes dolog. Amikor együtt éltem a párommal, akkor eleinte ezen izgultam.

Ha van ablak, nyisd ki +illatosító, vagy még a wc lehúzása után maradj bent 2-3 percet, hogy legyen ideje kimenni a kellemetlen szagoknak :)

A hangokra pedig.. zene

2020. szept. 28. 20:32
 6/8 anonim ***** válasza:
86%

Miért, mikor anyádékkal laktál, akkor egymás ölébe szartatok?

Szerintem felnőtt embereknél ez nem szokott gond lenni. A párommal egyszer még egy jó kis gyomorrontást is sikerült benyelnünk, de még úgy is sikerült megoldani az egyetlen WC használatát (bár azért a kertben kerestük a helyet, hogy ha nagy lenne a baj, hova tudna a másik szaladni:D).

A szagokkal meg mi van? Minden ember büdöset szarik, a nők is. Mi ezen olyan marha meglepő? Ha nem egy 10 évessel jársz, akkor feltételezem ő is tisztában van vele. WC illatosító, ablak. De mi azt is simán megmondjuk a másiknak, hogy "én a helyedben egy kicsit még hanyagolnám". Ha sürgős, akkor kit érdekel a szarszag, ha meg nem, akkor tud várni 10 percet, míg kiszellőzik.

2020. szept. 28. 20:55
 7/8 anonim ***** válasza:
83%
2 wc...
2020. szept. 28. 21:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem az összeköltözéssel van a baj, hanem a gátlásaiddal. Azokat kellene legyőznöd. Ő se lebeg angyalként a WC felett, belőle se illatfelhő árad ilyenkor.

Képzeld el, hogy megöregedtek, magatehetetlenné válik, és neked kell kitakarítani a szrból. Ha nem szereted annyira, hogy ezt is megtedd érte, akkor ne költözz össze vele.

2020. okt. 7. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!