Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha félek az összeköltözéstől?
Ez a téma nálam is tabu mindig.. pedig természetes dolog. Amikor együtt éltem a párommal, akkor eleinte ezen izgultam.
Ha van ablak, nyisd ki +illatosító, vagy még a wc lehúzása után maradj bent 2-3 percet, hogy legyen ideje kimenni a kellemetlen szagoknak :)
A hangokra pedig.. zene
Miért, mikor anyádékkal laktál, akkor egymás ölébe szartatok?
Szerintem felnőtt embereknél ez nem szokott gond lenni. A párommal egyszer még egy jó kis gyomorrontást is sikerült benyelnünk, de még úgy is sikerült megoldani az egyetlen WC használatát (bár azért a kertben kerestük a helyet, hogy ha nagy lenne a baj, hova tudna a másik szaladni:D).
A szagokkal meg mi van? Minden ember büdöset szarik, a nők is. Mi ezen olyan marha meglepő? Ha nem egy 10 évessel jársz, akkor feltételezem ő is tisztában van vele. WC illatosító, ablak. De mi azt is simán megmondjuk a másiknak, hogy "én a helyedben egy kicsit még hanyagolnám". Ha sürgős, akkor kit érdekel a szarszag, ha meg nem, akkor tud várni 10 percet, míg kiszellőzik.
Nem az összeköltözéssel van a baj, hanem a gátlásaiddal. Azokat kellene legyőznöd. Ő se lebeg angyalként a WC felett, belőle se illatfelhő árad ilyenkor.
Képzeld el, hogy megöregedtek, magatehetetlenné válik, és neked kell kitakarítani a szrból. Ha nem szereted annyira, hogy ezt is megtedd érte, akkor ne költözz össze vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!