Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan közölnéd pároddal hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közölnéd pároddal hogy figyeljen a súlyára mert már kezd látszani a plusz súly?

Figyelt kérdés
Hogyan mondanád és támogatnád őt? Nem érzed úgy hogy teher neked h egy felnőttet " kell irányítani e téren" vagy figyelmeztetni az egészségére..
2020. szept. 22. 18:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
10%
Két ujjal megfognám az háj úszógumiját a hasán és mondanám: "Látod te ezt? Ez mégis mi? 2 hónapot adok rá, hogy eltűntesd, különben keresek más nőt magamnak!"
2020. szept. 22. 18:08
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
Úgy, hogy elgondolkodnék rajta, hogy biztos szeretem-e? Mert az ilyen kűlsőség nem erre utal...
2020. szept. 22. 18:10
 3/11 Sunshinedoll ***** válasza:
83%

Semmit. Az én párom is hízott egy sérülés és ezáltal az otthonülés, mozgás hiánya miatt, ha én észrevettem, hogy hízott, 100%, hogy ő is észrevette, és tisztában van vele, szóval nekem nem kell erre figyelmeztetnem. Innentől kezdve az ő dolga, hogy mit csinál a súlyával, nem az én felelősségem és én nem is vagyok hajlandó másokért ilyen felelőséget vállalni, meg irányítgatni meg ezen stresszelni magam, mert nem tartom egészséges dolognak egy párkapcsolatban, hogy a másik súlyára mutogassak.

Én csinálom a saját dolgomat, sérülés előtt, a párom mondta, hogy jön velem edzeni, ebben támogattam, de sose nyaggattam, meg ilyesmi. Most se fogom, ha felépül.

2020. szept. 22. 18:15
 4/11 anonim ***** válasza:
59%
Higgyétek el, hogy ezen a téren nem törődtem a feleségem külsejével. Nekem elég volt a jelleme.
2020. szept. 22. 18:20
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Nekem a férjem óvatosan megjegyezte, hogy kicsit mintha nagyobb lenne a hasam. Ahogy valaki írta, nyilván én is észrevettem, csak nem akartam róla tudomást venni. A férjem noszogatott kicsit, aztán csak-csak elkezdtem edzeni járni, és hát visszanézve az akkori képeimet, sokkal jobban nézek most ki. Nagyon örülök, hogy a férjem akkor csesztetett miatta.
2020. szept. 22. 18:50
 6/11 anonim ***** válasza:
58%
Kicsit kezdesz duci lenni. Jól áll, de azért több már ne legyen. Este torta és melegszendvics helyett együnk inkább gyümölcsöt.
2020. szept. 22. 18:52
 7/11 anonim ***** válasza:
77%
Norbi te vagy az?
2020. szept. 22. 18:58
 8/11 anonim ***** válasza:
24%
hízol, bazdmeg!
2020. szept. 22. 19:56
 9/11 anonim ***** válasza:
57%

Séta közben megjegyezném:

Nézd, mennyivel nagyobb az árnyékod mint tavaly !

2020. szept. 22. 20:34
 10/11 anonim ***** válasza:
49%

Miert gondoljàtok, hogy ffi a kèrdezo?

Am igenis van kozod hozza hogy hizott mert jon a cukorbetegseg, magsvernyomas, levagjak a labat es apolhatod a 150kg fellabu strok- os parodat kedves 3as!

2020. szept. 23. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!