Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közölnéd pároddal hogy figyeljen a súlyára mert már kezd látszani a plusz súly?
Semmit. Az én párom is hízott egy sérülés és ezáltal az otthonülés, mozgás hiánya miatt, ha én észrevettem, hogy hízott, 100%, hogy ő is észrevette, és tisztában van vele, szóval nekem nem kell erre figyelmeztetnem. Innentől kezdve az ő dolga, hogy mit csinál a súlyával, nem az én felelősségem és én nem is vagyok hajlandó másokért ilyen felelőséget vállalni, meg irányítgatni meg ezen stresszelni magam, mert nem tartom egészséges dolognak egy párkapcsolatban, hogy a másik súlyára mutogassak.
Én csinálom a saját dolgomat, sérülés előtt, a párom mondta, hogy jön velem edzeni, ebben támogattam, de sose nyaggattam, meg ilyesmi. Most se fogom, ha felépül.
Séta közben megjegyezném:
Nézd, mennyivel nagyobb az árnyékod mint tavaly !
Miert gondoljàtok, hogy ffi a kèrdezo?
Am igenis van kozod hozza hogy hizott mert jon a cukorbetegseg, magsvernyomas, levagjak a labat es apolhatod a 150kg fellabu strok- os parodat kedves 3as!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!