Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a pasi gügyögve fejezi ki a szerelmét az nektek sok?
Igen sok. Nem vagyok baba.
Udvaroljon, éreztesse, hogy fontos vagyok neki, hogy az egyetlen stb. Mondja ki, hogy szeret. Legyen figyelmes stb.
Pl. nekem az is egy ilyen jel (nem az egyetlen, de jel), hogy pl nagyon szeretem a csemege ubit, múltkor mikor nála voltam megettünk egy fél üveggel, mikor legközelebb mentem szólt, hogy vett egy üveggel, ha gondolom. Apróság, de érezteti, hogy figyel rám, gondoskodik rólam.
Vagy az, amikor nagyon fáradt egy 12 órás műszak után, mégis mondja, hogy menjek át, és összeölelkezve nézünk egy filmet, amit én választottam, ő meg persze elalszik rajta.
Vagy amikor együtt zuhanyzunk és ő hamarabb lép ki, hogy odaadja nekem a törölközöm.
Vagy amikor csak úgy kapok egy homlokpuszit.
Vagy amikor főzök valamit, ami borzasztóan sikerült és aranyosan próbálja menteni a menthetőt.
Vagy amikor leöntöttem magam nála kávéval és szó nélkül kimosta rögtön a ruhám, hogy ne legyen baja és ne kávésan kelljen hurcibálnom (még nem tartunk ott, hogy nála tároljam a ruháim).
Amikor belenéz a szemembe és azt mondja, hogy "szeretlek"
Vagy amikor megkérdi, hogy milyen napom volt és valóban végighallgat.
(Azért írtam le ennyire egyoldalúan, mert az volt a kérdés, hogy számomra hogy fejezi ki a pasi a szerelmét. Ezeket vagy hasonlóakat bármikor megtenném én is érte)
1
Köszi. Az én ex barátnőm is panaszkodott a gügyögésre, bár nem tudom miért zavarta.
Én igazából nem értem, hogy ha már a szerelem ott van, akkor miért annyira fontos miként van az kifejezve. Számomra az részletkérdés csupán.
Számomra nagyon taszító lenne ez a viselkedés, az okot a #3-mas válaszoló leírta. Biztosan megkérném, hogy ne csinálja.
Abban pedig tévedsz, hogy a szeretetkimutatásának módja részletkérdés, mert nem így van. Nagyon is fontos, hogy történik ez, és olyan módon kell, ami mindkét partnernek ugyanolyan jól esik. Nem szeretem felhozni példának, mert kicsit sablonosnak tartom, de ott vannak a különböző szeretetnyelvek. Ha a felek nem tudnak kiegyezni, akkor hosszútávon a kapcsolat megsínyli, hogy nem tudják kifejezni úgy magukat, hogy a másiknak is jó legyen.
22/L
2
Mert a filmekben a best pasik el is dalolják büszkén, de idővel meg is csalják őket:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!