Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is sokat dolgozik a párja és kevesebb időt jut a másikra?
Párom hajnal 4kor már indul dolgozni, hogy 6ra beérjen és este 6-7 mire hazaér. Egy szemétszállító cégnél sofőr, én óvonő vagyok reggel 8tól 4ig dolgozik. Délután tudok főzni, mikor hazaér a párom együtt vagyunk kb 2 órát aztán aludnunk kell mert hajnalban megint kezdődik minden. Van mikor olyan a beosztása hogy hétvégente nincs otthon.
Most meg a cég főnök kitalálta legyen 2 műszakban a szemétszállítás este 8tól reggel 6ig. Mivel így a kukásautó nem zavarja a közlekedést. Ellenben az nem gond hogy az autó elégé hangos éjszaka mikor végigmegy a városon.
Szóval így a páromat még kevesebbszer fogom látni :/ Van saját házunk de ő úgy gondolja jobb, ha félre tudunk tenni hogy majd idővel gyerekünk lesz rá költsük a pénzt. Mindketten 26 évesek vagyunk. Más is van így?

Ismerős a szitu. Enyém is sofőr,hajnalban megy és fuvar függő,hogy mikor ér haza. Én itthonrol dolgozom minden másnap 10:00-20:00 között. Időm van bőven főzni-mosni-takarítani. Sőt unatkozni is. Számomra ami sok,hogy ha hétvégén együtt vagyunk,akkor vagy elhivja az apját(péntek estétől vasárnap kora délutánig) vagy sörözil,facebookozok észre sem veszi hogy 10 órán keresztül azt a szart bámulja.
Sajnos megértem,hogy milyen rossz neked.

Férjem reggel 5kor elmegy, este 7 mire hazaér.
Én itthon vagyok a másfél éves fiunkkal.
Reggel még hulla vagyok, még mindig kelünk éjjel, így akkor csaj egy puszi és megy is.
Este megjön, vacsizunk együtt, közben megbeszéljük a napot. Aztán én a gyereket fürdetem, altatom, mire végzek ezzel férjem már alszik.
A hétköznapjaink ilyenek. Hétvégén van, hogy dolgozik, akkor hasonló. Ha itthon van akkor meg csinálja a "férfimunkát". Favágás, lakásfelújítás, stb..
Nekünk ő a kapcsolatunk eleje óta ennyit megy, csak annyi, hogy akkor még nem volt gyerek, egymásra volt időnk.
Nem azt mondom, hogy ez így jó, de nem tudunk mit tenni, hogy megéljünk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!