Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Másnak is sokat dolgozik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is sokat dolgozik a párja és kevesebb időt jut a másikra?

Figyelt kérdés

Párom hajnal 4kor már indul dolgozni, hogy 6ra beérjen és este 6-7 mire hazaér. Egy szemétszállító cégnél sofőr, én óvonő vagyok reggel 8tól 4ig dolgozik. Délután tudok főzni, mikor hazaér a párom együtt vagyunk kb 2 órát aztán aludnunk kell mert hajnalban megint kezdődik minden. Van mikor olyan a beosztása hogy hétvégente nincs otthon.

Most meg a cég főnök kitalálta legyen 2 műszakban a szemétszállítás este 8tól reggel 6ig. Mivel így a kukásautó nem zavarja a közlekedést. Ellenben az nem gond hogy az autó elégé hangos éjszaka mikor végigmegy a városon.

Szóval így a páromat még kevesebbszer fogom látni :/ Van saját házunk de ő úgy gondolja jobb, ha félre tudunk tenni hogy majd idővel gyerekünk lesz rá költsük a pénzt. Mindketten 26 évesek vagyunk. Más is van így?

2020. szept. 18. 12:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon ez gyakori probléma sajnos. A családosoknak még rosszabb, mert sokszor mindkét fél, de minimum az egyik talpal éjjel nappal, hogy meg legyen az asztalra való. A családra, szerelmedre kevés idő marad mert húzni kell az igát.
2020. szept. 18. 12:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Kizárólag akkor másabb, ha mindketten pl. 8-4-ig dolgoztok, de ha nem sikerül ilyen munkát találni (normális fizetésért), akkor sajnos ez marad. :(
2020. szept. 18. 16:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Ismerős a szitu. Enyém is sofőr,hajnalban megy és fuvar függő,hogy mikor ér haza. Én itthonrol dolgozom minden másnap 10:00-20:00 között. Időm van bőven főzni-mosni-takarítani. Sőt unatkozni is. Számomra ami sok,hogy ha hétvégén együtt vagyunk,akkor vagy elhivja az apját(péntek estétől vasárnap kora délutánig) vagy sörözil,facebookozok észre sem veszi hogy 10 órán keresztül azt a szart bámulja.

Sajnos megértem,hogy milyen rossz neked.

2020. szept. 18. 16:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Ő facebookozik ** én utalom. Rá szeretnék figyelni,minőségi időt tölteni vele. Na és hát a párkapcsolat titkos kis dolgait művelni 😁 de hát...kicsi lakás,após itt lébecol,akkor nincs kedvem. Ha párom a facet nyomkodja inkább helyettem,akkor meg cseszhetem. Pedig mások szerint igencsak rendben vagyok 😁😁 No mindegy
2020. szept. 18. 17:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Férjem reggel 5kor elmegy, este 7 mire hazaér.

Én itthon vagyok a másfél éves fiunkkal.

Reggel még hulla vagyok, még mindig kelünk éjjel, így akkor csaj egy puszi és megy is.

Este megjön, vacsizunk együtt, közben megbeszéljük a napot. Aztán én a gyereket fürdetem, altatom, mire végzek ezzel férjem már alszik.

A hétköznapjaink ilyenek. Hétvégén van, hogy dolgozik, akkor hasonló. Ha itthon van akkor meg csinálja a "férfimunkát". Favágás, lakásfelújítás, stb..

Nekünk ő a kapcsolatunk eleje óta ennyit megy, csak annyi, hogy akkor még nem volt gyerek, egymásra volt időnk.

Nem azt mondom, hogy ez így jó, de nem tudunk mit tenni, hogy megéljünk.

2020. szept. 18. 19:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk én dolgozom átlagban többet, reggel 7-kor megyek, este 6 -kor érek haza. Én műszaki területen vagyok nőként is, szellemileg nagyon fárasztó, de szeretem is, és meg is fizetik (magyar viszonylatban). Ilyankor páromra hárul több házimunka, intézni való. Nálunk csak akkor húzós, mikor a páromnak tavasszal van egy 3 hónapos időszak, mikor 10 órát dolgoznak, plusz utazás. Ausztriába jár ki, igaz csak 60 km-re. Ilyenkor nagyon kevés időn van egymásra, de gyerek nincs, nem is lesz. Amúgy amit lehet mindent bepótolunk, figyelünk egymásra, de külön programok is vannak. Köztünk probléma nincsen, de nagyon fárasztó a túlórás időszak és mindig várjuk a hétvégét, hogy végre többet legyünk együtt, porgramok stb.. Sajnos ez van, így tudunk viszonylag normális pénzt teremteni.
2020. szept. 22. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!