Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Betelt a pohár. Mit csináljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betelt a pohár. Mit csináljak ezzel a problémával?

Figyelt kérdés

Boldog házasságban élünk párommal 14 éve.

Van két gyermekünk is az egyik 12 éves a másik 13.

Igen ahogy megismerkedtünk egyből össze költöztünk, összeházasodtunk, Baba projekt stb..

De most nem ez a lényeg..

A férjem kezd az idegeimre menni, olyan dolgokat csinál ami engem teljesen padlóra küld.

Haza ér munkából este 7-8ra(a gyerekek általában ilyenkor mennek fürdeni) és végig b@ssza az egész házat a munkavédelmi bakancsával, mert neki azonnal pisilnie kell. A bejárati ajtótól a wc ig van egy pár szőnyeg itt-ott, az sem zavarja..

A wc és a fürdőkád sajnos közel van egymáshoz, a gyerekek miatt szoktam letenni a kád elé csúszásgátló szőnyeget és arra is rátapos..

És ha ez mind nem lenne elég, úgy pisil hogy aztán a padlóra a csempére ráadásul még a wc papírra is ráfröcsög a pisi..

Ez gusztustalan és már nem bírom...

De persze kikötése, hogy mire haza ér rend legyen mindenhol.

Ja és a kézmosónál ha nem erősen zárjuk el a csapot csepeg elég szépen. Ezt jeleztem neki többször is, de ha nem is szóltam volna akkor is szembetűnik neki mivel elég sok a víz számlánk. Kitaláljátok ki nem zárja el a csapot? Hát persze hogy a drága férjem.. Ha ő megy ki utoljára este mosdóba akkor egész éjjel folyik a víz..

Mit kezdjek ezekkel? Már ültem le beszélni.. Nem sok értelme volt, azzal takarózik hogy hagyuk őt mert reggeltől estig dolgozik. Volt olyan is hogy minden használati tárgyra írtam egy kis cetlire hogy pl. Kipcsold ki, zárd el, húzd le.. Le se sz@rta..

És ez csak egy pici töredéke a napi f@szságainak, van még bőven..

Ja és ne gyertek olyan Dumákkal hogy előbb ki kellett volna ismerni mielőtt hozzá mentem meg stb..

Én 33/N

Ő 35

2020. szept. 16. 12:20
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
45%
A férfiak igénytelenek.
2020. szept. 16. 13:08
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Csak aludni jár haza, téged cselédnek tart, de "jól megvagyunk"... :D

Akkor mi lenne, ha nem lennétek meg?

2020. szept. 16. 13:22
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor nem értem, 14 év alatt végig ezt csinálta, és nem tűnt fel, csak most, vagy csak az utóbbi időben lett ilyen igénytelen?

Körbehugyozza a wc-t, már ne is haragudjatok, ezt ki bírná elviselni? Attól mert sokat dolgozik, attól még a sáros cipőjét levehetné, és üríthetne rendesen is. Legközelebb mi lesz? A wc mellé rak egy kupacot? És amúgy gondolom nem ő takarítja fel a pisit, hanem te.

Én kiraknám, mert azért ez már eléggé megalázó. Minél több dolgot tűrsz el, annál kevésbé fog emberszámba venni.

2020. szept. 16. 13:43
 14/33 A kérdező kommentje:

Igazából másfél éve munkahelyet váltott, többet fizet de többet is kell neki dolgozni.

Ez által megtehetném hogy én nem dolgozok de nem szeretek "eltartott asszony" lenni

Így hát tényleg csak aludni jár haza de értünk teszi (reggel 9-10 től este 7-8 ig)

A hétvége szabad de van mikor szombat délelőtt be kell mennie.

Kb a munkahely váltás óta áll fenn a probléma.. Szerintem túl sok neki..

Én igazából nem szerettem volna "nyavajogni" mert baromi sok időm van, unatkozni is szoktam tehát ha lehullik egy porszem, én már ugrok is utána.

Csak mégis zavar a dolog, úgy csinálja mintha ez neki kötelező lenne.

Napközben elvégzek, mire haza jön rend van, aztán megvacsorázik, gyerekek után lefürdik bemegy a hálóba, és én kezdetek előről mindent. Ez sem zavar annyira, de nagyon félek a vírustól.. Gondoljátok bele valaki a munkahelyén leköp a földre, ő bele lép és a nappalinkig/fürdőszobáig viszi.. Ettől áll fel a hátamon a szőr.. Idő sosincs levenni a cipőt mert "szeretnéd hogy inkább be/ajtóba hugyozzak"? 😩😩

2020. szept. 16. 14:03
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne, ha nem teli hólyaggal indulna el a munkahelyéről?

De mivel magyarázza, hogy összehugyozza a wc-t? Szerintem egyébként ezeket azért teszi, mert mégiscsak az eltartottjának tekint, akivel azt csinál, amit akar, ki vagy szolgáltatva neki. Magasról tesz arra, hogy neked ezzel mit okoz, egyébként megértené azt is, hogy félsz a vírustól.

Ez az ember nem tekint rád társként, csak cselédként, még lehet, hogy passzív-agresszív is, amiért őneki szegénynek annyit kell dolgozni, és te meg itthon lopod a napot. (Szerinte). Büntet téged.

Mondom, elküldeném, majd elgondolkodna, hogy miért is nem vesz emberszámba.

Úgy mégis meddig lehet ezt eltűrni? Még hónapokig? Vagy még évekig?

2020. szept. 16. 14:18
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
:-)) ""szeretnéd hogy inkább be/ajtóba hugyozzak"?" Válasz: Nem rosszabb B+! minthogy körbehugyozod a WC-t, beleértve a wcpapirt is! Tegyek a bejárathoz neked egy bilikét??? Megteszem, ha kell!
2020. szept. 16. 14:20
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
4 De szépen megmagyarázod az igénytelenséget. A nő is dolgozik. Akkor ő is pisilje körbe a lakást és ne zárja el a csapot? Takarítsa helyette a férje? Na ne röhögtess. Egy értelmesebb 4 éves gyerek már nem viselkedik ilyen hanyagul.
2020. szept. 16. 14:22
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy akár a gatyájába is hugyozhat, de többet nem jön be azon az ajtón amíg nem veszi le a rohadt bakancsot. Felnőtt ember, kibírja azt a plusz 2 percet, vagy ha nem, takarodjon urológushoz.
2020. szept. 16. 14:45
 19/33 anonim ***** válasza:
73%

Ja, tudom, ne jöjjünk ezzel, mert nem akarod ezt hallani, de valóban pont ezért nem megyünk hozzá egy kvázi idegen pasihoz, és szülünk neki gyerekeket. Pláne nagyon érett, 19 éves fejjel. Most erre a helyzetre milyen megoldást akarsz? Azt írod, beszéltél vele ezerszer, felcímkéztél mindent stb. Nem az a baj, hogy nem veszi észre és elfelejti, az a baj, hogy szarik rád. Nem érdekli, hogy ezzel hazavágja a munkádat, és neked újra kell csinálnod mindent. Nem tisztel, nem becsül se téged, se a munkádat. Most akkor ebből levonhatod a megfelelő következtetéseket, és cselekdj aszerint.

32N

2020. szept. 16. 16:05
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Igénytelen, lusta, trehány ember, akiben feléd minimális tisztelet sincs már. Ez nem fog vàltozni. Én válnék.
2020. szept. 16. 16:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!