Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttélők! Kakkantani menve szóltok a párotoknak, hogy egy kis időre majd hanyagolja a mellékhelyiség látogatását, vagy hagyjátok, hogy utána belefusson a szagokba?
Én megkérdezem az asszonyt, hogy megy e WC-re?
Azért, mert én mennék, és sokáig elüldögélek, ne akkor jusson eszébe, hogy kell neki, amikor bent ülök.
Nem élünk együtt, de igen, van rá példa, hogy szólunk.
"Én a te helyedben, nem most mennék, hanem kicsit még várnék..." :D
Mersz már előtte fingani? Ha igen, akkor már összeszoktatok, nem kell foglalkozni a kakilással sem.
Én például ha bemegyek utána, figyelmeztetni szoktam, hogy keveset iszol, mert büdös a pisid. Általában meg is fogadja és iszik egy pohár vizet. Ha kakilt, és nagyon büdös, akkor meg viccelődni szoktam, hogy "ez már akkor is szar lehetett, amikor megetted". WC illatosítót nem használunk, mert az idegesítően agresszív szagú, büdösebb, mint a szar. Az automata ventilátor teszi a dolgát.
Egyébként amikor kettesben vagyunk, a lakás összes ajtaja nyitva, semmit nem szégyenlünk egymás előtt, és mindig együtt vagyunk, egy helyiségben. Ha nem halljuk egymás zörgését, mocorgását, már hiányzik a másik. A WC a fürdőszobában van, nem egyszer előfordul, hogy az egyikünk fürdik, míg a másik a dolgát végzi. A menstruáció sem számít valami undorítónak, ugyanúgy szexelünk, orálisan is. Éjjel meztelenül, szorosan összebújva alszunk. Mit számít ennyire szoros kapcsolat esetén egy kis szag??
16 vagyok
Örömmel olvasom,hogy elfeledtette veled a pici a látottakat :)
A férjemmel is hála az égnek, bár akkor egy darabig féltem,hogy így és ezt látta és mondom itt nem lesz több gyerek, mert ez a jó ember nem fog hozzám nyúlni, de kár volt izgulni :)
15-ös
Elfelejted, hogy van fürdőszoba is! Ha előtte megmosakszik, a csiklója nem véres, a hüvelyéből a vér meg legfeljebb a szakállamra megy. Némi kis vas íze van, de az kit zavar? Általában benne van a tampon is, és ha olyankor dugom be, bár nem megy be tövig, de még külön élvezi is hogy annyira tele van! Ehhez még hozzájön, hogy a mensi alatt még jobban kívánja, talán tudat alatt izgatja a benne lévő tampon. Kár lenne kihagyni! Egy fóliát és arra egy törölközőt szoktunk alá tenni, hogy az ágynemű ne legyen véres. Amire azért is szükség van, mert néha annyira élvezi, hogy bepisil. Ami szintén nem zavar!
Bekapni nem szokta máskor sem, mert én úgy vagyok vele, hogy kézzel sokkal ügyesebb egy nő, mint a szájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!