Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tipikus anno kertesházas falusi férfiak sokan miért elégedetlenkednek a párjukkal mert ő szeret lakásban élni? Ha pl nekünk jelenleg csak lakásra volt pénzünk, és nem tudunk naponta ingázni hogy kiköltözzünk valahová kertesbe ahol olcsó a ház.
Figyelt kérdés
Miért olyan fontos sok férfinak a lakóhely? Annyi embertől hallom ezt, hogy ő semmi pénzért nem lakna falun, a másik meg a városban, a harmadik meg alföldön, a negyedik meg hegyekben, van akinek muszáj a folyópart, annyira kötöttek és alkalmazkodásra képtelenek. Ez a kedvesmama miatt van, mert a közelében kell lenni? De van pasi aki messze lakik a szüleitől és mégis az egyetlen igaz lakóhely típus jöhet csak szóba. Vagy ez is ilyen politika szintű dolog hogy csakafalu-csakaváros, stb. Vagy pl csak ez az ország, csak az. Vannak akiknek ez nem annyira fontos? Másoknál meg épp az van hogy a nő szenved mert ki kellett költözniük a pasi miatt a világ végére, naponta kocsikázhat be, de ő mégis alkalmazkodik. De a pasiknak ez kulcs kérdés és elvi kérdés, hogy mit preferálnak.2020. szept. 6. 22:48
11/12 anonim válasza:
Kertes házban nőttem fel Budán (még a nagyszülők építették a '60-as években, mikor a prolinak is futotta ilyesmire), aztán laktam panelban, megint kertesben, most - pár válás után - társasházban élek. Egyikkel sem volt gondom, én mindenhol jól éreztem magam. Szerintem ez tök egyénfüggő, ki hova menne vagy nem menne. F50.
12/12 anonim válasza:
Engem nem erdekel hogy hol a haz, csak haz legyen ne pedig tarsashaz, lakas.
Laktunk tarsashazba es egy remalom volt. A szomszedok hangosak, megy a tv egesz nap , ugat a kutya, stb.
Most hazba vagyunk es sokkal nyugisabb.
Lehet a haz a belvaroshoz kozel, a varos szelen, stb, nem ez szamit.
Amugy szuleimtol 8000km-re elek tehat nem ragaszkodok hogy kozel legyenek hozzam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!