Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért hiszi mindenki azt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi mindenki azt hogy a pénze miatt vagyok a barátommal?

Figyelt kérdés

Én nagyon szeretem őt nem azért vagyok vele mert van pénze. Ezt nem bírják felfogni a szüleim és a rokonok mindig beszologatnak.

Pasim 28 éves én most leszek 25. Dolgoznom sem kéne csak akkor még jobban csesztetne mindenki ha nem dolgoznék.

Mit csináljak hogy le álljanak végre?

Már nagyon régóta ismerjük egymást régóta tetszik nekem csak ő meg nem akart komoly kapcsolatot de most már igen össze jöttünk, össze költöztünk.

2020. aug. 30. 22:25
 1/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nem tudom, miért hiszi azt mindenki?
2020. aug. 30. 22:32
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Biztos okot adsz rá. Volt időszak, mikor a férjem 5-ször annyit keresett, mint én, mégsem gondolta senki, hogy a pénzéért vagyok vele.
2020. aug. 30. 23:07
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Irigyek, ennyi az egész. Remélem, nem foglalkozol velük. Szeressétek egymást, élvezzétek az életet, sok sikert!
2020. aug. 30. 23:24
 4/8 anonim ***** válasza:
97%
Te meg mit foglalkozol vele hogy ki mit gondol???
2020. aug. 30. 23:47
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

Lehet, hogy azèrt, mert nagyobb lábon èlsz, mint ahogy a saját erődből menne.

Ez a beszólás, hogy dolgoznod se kène...mièrt is nem? Mert el tudna tartani? Ok, de ingyenèlő, kiszolgáltatott akarnál lenni? Az mire lenne jó?

2020. aug. 31. 00:22
 6/8 anonim ***** válasza:
72%
Irigyek.
2020. aug. 31. 01:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, okot adsz rá. Én egy milliomoshoz mentem feleségül, de soha senki meg csak nem is tudhatja, hogy mi hogy elunk, mit csinálunk, mert semmi közük hozza.
2020. aug. 31. 07:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Valakinek itt a buliban pénz ,a vagyon központi kérdés.

Kinek?Vagy kiknek?

Ha erre meg tudod adni a választ,akkor máris megvan,hogy miért hiszik ezt.

Az előző válaszoló szerintem ezt akarta mondani.

Lehet a párod milliomos is,ha ez nincs felvetve,vagy mutogatva,témázva ,akkor nincsenek ilyen kérdések.

Mindenki éli az életét és kész.

2020. szept. 3. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!