Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar minden hétvégén inni a barátnőm?
Maga az ivás a fontos neki vagy hogy kimozduljatok csinálni valami este ketten/barátokkal? Nem mindegy azért..
Ha az alkohol a lényeg akkor az nem oké.
Viszont pl én nagyon szeretek emberek között lenni és imadom amikor a városban ahol lakom ilyenkor megtelik a belváros emberekkel és jó a hangulat és ilyenkor nagyon szeretek barátokkal beülni/kiülni valahova. Nem maga az ivás a lényeg hanem a társaság és a hangulat. Az már mindegy hogy fröccs vagy sör vagy limonádé.
Ha a barátnőd is hasonló, tehá nem a pia a fontos neki, hanrm maga a program akkor simán csak szeret kimozdulni, neki többre van igénye..
Mert utána már nem kell főzni, mosni takarítani hétvégén, te majd elintézed;)
Kissé alkesz vagy boldogtalan a verziók bizonyára...
Nem illetek össze. Én egyáltalán nem iszom alkoholt, és rájöttem olyan nő való nekem aki szintén egyáltalán nem iszik, vagy csak nagyon ritkán, alkalmakkor (egy hónapnál ritkábban) és csak keveset. Akinek a berúgás program, az nem való nekem.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!