Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzik úgy a nők, és éreztetik is a másik féllel, hogy a szexért "cserébe" nekik járnak dolgok?
Vagyis úgy állítják be, mintha az egy nagy kegyesség lenne a részükről. Én naív eddig azt hittem, hogy a szex mindkét fél részére örömet okoz, nem az van (jó esetben), hogy az egyik ad a másik meg csak kap. Mindkét fél élvezi.
És mégis ez egy elfogadott dolog, hogy a nők elvárnak ezt azt (még ha így ki sem mondják), amiért lefekszenek a pasikkal (vacsora, ő fizessen, vigye ide-oda stb.).
Ergo saját maguk vallják be, hogy ezzel ők szolgáltatást nyújtanak, tehát saját magukat "kur.vásítják" le.
1. De bevallom, onnan erd a kérdés, mert több kommentben is úgy állították be, hogy "örülj hogy szétteszi neked a lábát", ezért fizess te mindent.
Magyarán Kur.vák, és még nem is tagadják.
De persze közben él.vezik a fas.zt is. Pfejj de jó hogy nem egy undorító nőnek születtem.
A nőt nem azért "kell" elvinni ide-oda, meghívni egy vacsorára, mert fizetsz azért, mert lefekszik veled. Hanem mert UDVAROLSZ neki.
A mi kultúránkban így szokás.
Nem kötelező, persze. De nem minden nő elégszik meg azzal, hogy szexeltek, együtt laktok, meg elmosogathat utánad, randizni meg spúr vagy.
"A nőt nem azért "kell" elvinni ide-oda, meghívni egy vacsorára"
Te minden idődet a négy fal között szereted tölteni? Mi nem. Mi szeretünk ide-oda menni, finomakat enni, stb. És kivel tennénk, ha nem a párunkkal?
----
"Pfejj de jó hogy nem egy undorító nőnek születtem."
Örülj neki. Nem is kell semmilyen kapcsolatot keresni velünk, biztos találsz magadnak szerető párt a hasonló gondolkodású veled azonos neműek között.
Nőként ezt fordítva látom.
Sok ferfi hiszi, hogy megveheti magának az adott nővel a szexet.Nem csak pénzzel hanem szivessegekkel és figyelemmel, amiket nem önzetlenül adnak, hanem szükséges rosszként tekintenek rájuk amiken át kell esni a szexért. Aztán eljon az idő, amikor úgy érzik, hogy eleget tettek a punciért, és már behajtanák ami "jár nekik" és onnantól dühösek a nőre ha nem áll kötélnek, és sajnáltatják magukat, hogy ők "friendzoneba" kerültek. Még akkor is, ha a nő sosem ígérte, hogy lesz köztük bármi is.
Amúgy ez lehet amögött is, amit te mondasz. A férfiak ritkán beszélnek pozitív hangnemben a nőről, mint emberről, viszont a többség legnagyobb motivációja, hobbija, szenvedéje a szex. Ezért hiszik, hogy a szex egy "kegy" amit megadnak a férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!