Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nagyjából a magyar női fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyjából a magyar női fiatal korosztály (kb. 18-35 évesek) hány százaléka lehet együtt külföldi férfivel?

Figyelt kérdés

Normális, kulturált válaszokat kérnék, tippelni is lehet. A Mo-on élőkre gondolok most természetesen. Csak mert ismerősi körömben is több ilyet láttam.

Ti mit tapasztaltok a környezetetekben?

Férfiak és nők válaszát is várom, irhattok kort, nemet is.

2020. júl. 23. 15:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
94%

98%

És ezért nincs csajod.

2020. júl. 26. 22:57
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Talan 0,1%

A Magyarorszagon elo no ismeroseim kozt egyet sem tudok akinek kulfoldi parja lenne. Van nehany ferfi akinek ukran, orosz felesege van es ennyi.

Akinek kulfoldi parja van az altalaban kulfoldon el, kulonosen videken mert magyar nelkul nem boldogulsz es nem egyszeru megtanulni.

2020. aug. 1. 21:26
 23/28 anonim ***** válasza:

35 alatt egy se, 35 felett több ilyen nőt is ismerek.

Egyrészt mert mi is 35 felettiek vagyunk, és a saját korosztályokban van a legtöbb ismerősöm, másrészt hobbi és munka miatt is több itt elő külföldit ismerek.

Szóval 35 alatt 0.

35 felett 6.

2020. aug. 8. 15:05
 24/28 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon ritka. Nekem elég nemzetközi a család, sokan külföldön élnek, de még nekik is magyar párjuk van, egy-két kivétellel. Nekem orosz barátom van, de ő nem itt él és hamarosan én sem fogok, ismerősi körben nem tudok más olyan nőről, aki itt él külföldi párral. Egy fiú barátomnak viszont külföldi barátnője van.
2020. aug. 8. 15:37
 25/28 anonim ***** válasza:

Egyetlen nőt sem ismerek, akinek külföldi párja lenne.

Esetleg olyat tudok, aki 20 éve külföldön élt, ottani párja lett, aztán együtt hazaköltöztek, de szerintem a kérdés szempontjából az ilyen párok nem relevánsak.

2020. aug. 8. 20:29
 26/28 anonim ***** válasza:
Több férfi ismerősömnek van külföldi felesége, mint a nőknek.
2020. aug. 8. 20:40
 27/28 anonim ***** válasza:

Pesti vagyok,nincs sok ismerősöm, de 3 magyar nőt ismerek szemelyesen akinek külföldi párja van és Pesten laknak 2nek gyereke is van.

Meg egy fiut.

Én külföldön lakom és próbálom rávenni a külföldi pasim hogy koltozzunk haza.

2020. aug. 19. 02:42
 28/28 anonim ***** válasza:
117% (sokaknak több külföldi férje van, illetve vannak olyan külföldiek akiknek több magyar feleségük is van.
2020. aug. 19. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!