Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nagyjából a magyar női fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyjából a magyar női fiatal korosztály (kb. 18-35 évesek) hány százaléka lehet együtt külföldi férfivel?

Figyelt kérdés

Normális, kulturált válaszokat kérnék, tippelni is lehet. A Mo-on élőkre gondolok most természetesen. Csak mert ismerősi körömben is több ilyet láttam.

Ti mit tapasztaltok a környezetetekben?

Férfiak és nők válaszát is várom, irhattok kort, nemet is.

2020. júl. 23. 15:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
94%
A múltkor mar el lett mondva, h a covid miatt most szabad pálya, mert nem jonnek kulfoldiek.
2020. júl. 23. 16:50
 12/28 anonim ***** válasza:
68%

Hogy együtt? Szexre kipróbálni őket? Budapesten elég sok, de kb kit érdekel? Én is annyi török, fekete meg kínai nőt d*gok meg amennyit akarok. Mi közöd hogy mások kivel szexelnek?

Vagy kapcsolatra kérdezed? Az elég ritka, mert egy kapcsolat alap eleme pl hogy beszéljétek rendesen egymás nyelvét, egy húron legyetek pl kulturálisan stb. Akiket ismerek nőket senki se akar külföldivel járni, szexre oké de komolyra nem. Pasiba sokkal több van aki külföldivel jönne össze, nekem is volt már nem magyar barátnőm. Amúgy ismertem egy nőt aki arabbal jött össze, ma napig jár pszichológushoz hogy feldolgozza az "élményeket" totál ki lett készítve idegileg.

2020. júl. 23. 17:04
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

24/N

A párom magyar származású, de külföldön él, ott dolgozik, ott vett lakást, ott él a családja. Hamarosan kettős állampolgár lesz. Nem tudom, külföldinek számítod-e, ha egyszer magyar, de közben külföldi magyar.

Ismerősi körömben, aki Magyarországon él, senki sem külföldi hapsival van.

2020. júl. 23. 17:29
 14/28 FoxtrotLidérc ***** válasza:
97%
Nekünk a családban egy skót.
2020. júl. 23. 17:53
 15/28 anonim ***** válasza:

A nővérem férje arab. Apám magyar, anyám orosz állampolgár. A feleségem szlovák állampolgár.

Mindannyian itt élünk.

Pontos százalékot senki sem tud mondani neked, de 1-2%yra tippelek.

2020. júl. 24. 03:23
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Tuti nincs 1-2%
2020. júl. 24. 10:01
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nőismerősöm nincs, akinek külföldi párja van, de itt él. Néhányról tudok, de ők mind kimentek külföldre és már ott ismerték meg a párjukat.

Férfiből tudok konkrétan kettőt, akik itthon élnek és külföldi nőjük van (mindkettő kínai).

Szóval 1% alatt van az ilyen eset.

2020. júl. 24. 16:50
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ez vidéken ultraritka, és nagyvárosban sem gyakori, így a max 1% lesz a helyes. Ismerősi körben én is férfiakról tudok inkább, akiknek külföldi a párja.
2020. júl. 26. 01:01
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezerből egy. Talán, vagy annyi sem. (ismerősi körömben nincs is ilyen) Tehát optimista becsléssel 0.1%
2020. júl. 26. 13:04
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Több száz ismerősöm közül egy ilyen nő van jelenleg.
2020. júl. 26. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!