Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha esélyes, hogy 2-3 hétig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha esélyes, hogy 2-3 hétig nálam fog lakni a barátom, hogyan kezeljem ezt introvertáltként?

Figyelt kérdés

2 hónapos kapcsolat, elég friss még a dolog, és nem is töltöttünk még el együtt 2-3 napot sem teljes egészében. Viszont július végén ki kell költöznie az albérletéből, és egyelőre nem talált még újat, mert sok helyet csak az iskolakezdésre adnak majd ki.

Azt még nem tudom, hogy a barátai közül van-e olyan, akinél megoldható, de esélyes, hogy nem lesz, ráadásul én egy egyedül vagyok albérletben, szóval nálam egyébként is kényelmesen elférnénk.

Nyilván befogadom, ez nem is kérdés. Csak egy kicsit tartok a helyzettől, mert nem véletlenül élek egyedül.

Habár vannak barátaim, programjaim, szeretek beszélgetni, stb, mégis sok egyedüllétre is szükségem van. Olyankor tudok igazán feltöltődni, ha pl. teljesen egyedül gépezek, olvasok, tornázok, és nem beszél hozzám senki, nem kell figyelnem senki igényeire, azt csinálok, amit akarok, főleg, hogy nincs külön, zárható szoba nálam, kis lakás.

Egyszer laktam már együtt egy exemmel, és az pokol volt, mert a srác egy percre sem hagyott békén, nagyon fojtogató volt a helyzet, szóval sajnos még rossz élmények is tetőzik ezt a dolgot.

Eddig nem volt közöttünk semmi probléma, és a kapcsolatunk is lassan halad, nem telepszik rám, de azért nem tudom így előre, hogy milyen lenne a dolog.

Ha van itt hasonló típus, ti hogyan élitek/éltétek meg az ilyen helyzeteket?

2020. júl. 22. 13:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#12 voltam, jav: ideiglenesen
2020. júl. 22. 14:27
 12/20 anonim ***** válasza:
28%
11# Ha esetleg román, szerb vagy ilyesmi akkor azonnal menekülj kb.
2020. júl. 22. 14:33
 13/20 A kérdező kommentje:

12: Az érzéseim függetlenek tőle, egy sima lakótárs is nehéz volt nekem anno (laktam már több emberrel is együtt, baráttal is, idegennel is), bár az is közrejátszott, hogy soha senkivel nem passzoltak a szokásaink.

Itt egyelőre nem érzek problémát, ezt a kérdésben is írtam, csak ugye csupa rossz tapasztalatom volt eddig.

2020. júl. 22. 14:45
 14/20 anonim ***** válasza:
#12 voltam. Azt akartam mondani, hogy ha nem tudod magadban mélyen 100%-ig, hogy megbízhatsz benne, hanem csak győzködöd magadat azért, hogy megmaradjon ez a kapcsolat, akkor félő, hogy rá fogsz faragni.
2020. júl. 22. 14:53
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
#12 vagyok még mindig. Mert az, hogy te vonzódsz hozzá, meg az, hogy ő, mint ember, mennyire megbízható, két teljesen külön dolog, és szerintem kb. 2 hónapnyi ismeretség után utóbbiról (hogy mennyire megbízató) senki semmi biztosat nem tudhat még.
2020. júl. 22. 14:55
 16/20 anonim ***** válasza:
73%
Nem igazán értem a problémát. Odaköltözik, mivel tiéd az albi, bármikor elküldheted ha nem működik a dolog, nem igazán lehet veszítenivalód. Legalább kipróbálhatjátok, hogy működik-e köztetek a dolog.
2020. júl. 22. 14:56
 17/20 A kérdező kommentje:

Megbízható, mert a nyuszimra vigyázott legutóbb, amikor hazautaztam, és minden rendben volt, nem lopott el semmit vagy ilyesmi, a nyuszit is jól ellátta.

Olyan értelemben is az, hogy sosem tűnik el, és mindent meg tudunk beszélni. Volt már egy-két kisebb félreértésünk, és nagyon jól tudtam vele kommunikálni, higgad volt, és nagyon éretten kezelte a problémát.

Szóval nem erről van szó.

Csak ugye annyira megszoktam már, hogy egyedül élek, hogy már pár nap is furcsa lesz, de erről nem ő tehet.

2020. júl. 22. 15:10
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg vele, hogy szükséged van a privát szférára, mert így szoktad meg. Ha normális, akkor meg fogja érteni.
2020. júl. 22. 15:16
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Akkor hogy akarsz később családot, ha 2-3 hét "együttéléstől" is be vagy tojva?
2020. júl. 22. 21:16
 20/20 anonim ***** válasza:

"Fantasztikus", törölve lett egy csomó válasz.

Komolyan, minek van ez az oldal?

2020. júl. 22. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!