Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nő a férfi tulajdona egy párkapcsolatban?
Nyilván nem a tulajdona, mint ahogy fordítva sem.
Valahol a Mariana-árok szintjén lehet annak a férfinak az önbecsülése, aki attól érezné magát férfinak, ha a nővel a tulajdonaként bánhatna, ami szerintem egyszerre szomorú és szánalmas.
Egy jó párkapcsolatot talán úgy lehetne jellemezni, hogy a két fél kismértékben egymás tulajdona. Ez most lehet, hogy furcsán hangozhat, de az én értelmezésemben ez azt jelenti, hogy részemről a másik fél kiemelt figyelmet, odafigyelést és törődést érdemel a részemről, hiszen legalább ugyanolyan fotnos számomra, mint saját magam.
Amire szerintem te gondolsz tulajdonlás alatt, vagyis hogy az egyik fél feltétlel nélküli kiszolgálást és odafigyelést vár mindenféle viszonyzás nélkül, az szerintem hosszútávon semmiképpen sem egészséges. Egyik félnek sem.
Véleményem szerint a nő alárendelt egy párkapcsolatban. Ez számomra azt jelenti, hogy a férjem tulajdona vagyok. Amit meg tudok tenni, meg teszek neki/érte. Nyilván ez csak egy tisztelettudó kapcsolat esetén működőképes.
(Házas nő)
Szerinted az normális ha a férfi nem érzi övének a hölgyet?
Női oldalról: az a jó ha nem érzi magának az emberét?
16.-ra
Az amit irtál valószinű..lehet.
DE..ott áll az a kérdés is, mi az amit Ő MEGTESZ ÉRTED, AZÉRT amit TE megteszel neki.
EZ ITT A FŐ KÉRDÉS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!