Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotok is ennyire édesszájú vagy csak az enyém?
Lassan 3 éve hogy együtt élünk, észrevettem hogy a vőlegényem nagyon szereti az édességet.
Ha elszaladok a boltba kérdem tőle mi kell neki, mindig azt válaszolja csoki, chips, cukros üdítő, mizo kávé meg rágcsálnivaló.
Ezt mind meg is veszem, otthon pedig el se telik 4 óra már megevett mindent és velem veszekszik hogy üres a hütő....pedig van benne vaj, májkrém, sok szalámi, gyümölcs, zöldség de ritkán eszik ilyesmit, mikor mérgemben már az orra alá dugom. Főzni is bőségesen szoktam, van étel mindig de neki csak az édesség kell.
Napi 2ezer forint csak az édességee megy el, nem sokkalom de mást látok bevásárolni nincs annyi édesség a kosarában, mint amennyit én veszek.
A párom nincs elhízva alig nyomja meg a 65 kilót. Mit tehetek vele?
Mindketten 25 évesek vagyunk
Én is édesszájú vagyok, bár azért nem minden nap eszek édességet, néha van szünet is.
Ma azért egy nagy táblás Milkát meg bontottam. 😊
Természetesen mindet nem ettem meg. Chips abszolút nem játszik nálam,akkor már inkább sós süti,meg persze az édes.
Szerencsére az alakomon nem változtat,lemozgom.
31 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!