Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párotok is ennyire édesszájú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párotok is ennyire édesszájú vagy csak az enyém?

Figyelt kérdés

Lassan 3 éve hogy együtt élünk, észrevettem hogy a vőlegényem nagyon szereti az édességet.

Ha elszaladok a boltba kérdem tőle mi kell neki, mindig azt válaszolja csoki, chips, cukros üdítő, mizo kávé meg rágcsálnivaló.

Ezt mind meg is veszem, otthon pedig el se telik 4 óra már megevett mindent és velem veszekszik hogy üres a hütő....pedig van benne vaj, májkrém, sok szalámi, gyümölcs, zöldség de ritkán eszik ilyesmit, mikor mérgemben már az orra alá dugom. Főzni is bőségesen szoktam, van étel mindig de neki csak az édesség kell.

Napi 2ezer forint csak az édességee megy el, nem sokkalom de mást látok bevásárolni nincs annyi édesség a kosarában, mint amennyit én veszek.

A párom nincs elhízva alig nyomja meg a 65 kilót. Mit tehetek vele?

Mindketten 25 évesek vagyunk

2020. júl. 14. 16:13
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Nálunk én vagyok az édesszájú, én vagyok a nő. És én is 50 kiló vagyok, szerencsére nem fog rajtam :D Mondjuk napi 2000 Ft nem megy el szerintem édességre, de azért egy-két tábla csoki, csomag gumicukor , kakaó lecsúszik minden nap :D
2020. júl. 14. 16:18
 2/8 anonim ***** válasza:
12%
Évente maximum egyszer eszek édességet, egészségesen táplálkozom. Ha nagyon ritkán megkívánom valami nassolnivalót, akkor sütök magamnak, cukormentesen, laktózmentesen.
2020. júl. 14. 16:25
 3/8 anonim ***** válasza:
31%
#2 vagyok, véletlen elküldtem félbehagyva. A barátom sem eszik édességet, neki amúgy is nagyon ügyelnie kell az alakjára. Általában együtt szoktunk főzni mindennap. Nagyon sok zöldségfélét fogyasztunk.
2020. júl. 14. 16:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is édesszájú vagyok, bár azért nem minden nap eszek édességet, néha van szünet is.

Ma azért egy nagy táblás Milkát meg bontottam. 😊

Természetesen mindet nem ettem meg. Chips abszolút nem játszik nálam,akkor már inkább sós süti,meg persze az édes.

Szerencsére az alakomon nem változtat,lemozgom.

31 f

2020. júl. 14. 16:33
 5/8 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Én is imádom a csokikat sütiket chipset ritkán eszem
2020. júl. 14. 16:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Édesszájú a párom, de nem ilyen elvetemült. Én nem szeretem az édeset, de be van tárazva neki mindenféle nasi, viszont ezek ki is tartanak egy darabig. Ha meg elfogy, akkor hoz magának vagy megkér, hogy hozzak, amikor vásárolni megyek. Próbálna meg ezért veszekedni.. Szerencsére életképes, normális felnőtt és nem hisztizne ilyen szarságokon. Azt külön értékeli, amikor sütök neki valamit - mindketten nyerünk ezzel, én sütni szeretek, csak édeset enni nem :D
2020. júl. 14. 16:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindketten édesszájúak vagyunk, de szerintem a te párod már túlzásba esik. Napi 2 ezer forintnyi édesség nagyon sok. Pénzben is, de mennyiségben is. Az 2 nagy tábla milka. Nem mondom, én is meg tudnék annyit enni, de az baromira nem egészséges. Pláne, hogy veszekszik is veled, ha nincs otthon nasi. Így felsorolja, hogy mi mindent kér a boltból, te meg megveszel egy szatyor nasit? Ezt se csinálnám, az is biztos.
2020. júl. 14. 18:17
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Sőt várj, újra elolvastam. A pasi nem is eszik semmi mást, csak nasit? Hiába van tele a hűtő, hiába főzöl, csak nassol? Ha így van, sürgősen orvoshoz kéne mennie, mielőtt mindenféle hiánybetegségei lesznek. Nem véletlenül 65 kiló csak... Mindez 3 év után tűnt csak fel?
2020. júl. 14. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!