Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Melyik pasit választanád?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik pasit választanád?

Figyelt kérdés

1 : budapesti ingatlana van, manager egy cégnél.

2 : albérletben lakik, szintén manager, de még egy lakás önereje is messze van.

Küzdenél hősiesen a második férfival az albérlet és ingatlanárakkal vagy inkább beleülnél a készbe?

2020. júl. 14. 15:44
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Mi ez, hogy bekerülne a készbe? Feltételezzük, hogy a nő életképtelen és a pasinak kell biztosítani a lakhatást?
2020. júl. 14. 15:48
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

Egyikhez se illenék, mert Prágában élek és hülye lennék visszamenni Budapestre.

Egyébként személyiség? Külső? Hobbik? Érdeklődések? Célok az életben? Az a helyzet, hogy semmilyen érdemlegeset nem adtál meg a két férfiról, csak azt próbálod kierőszakolni, hogy szerinted minden nő aranyásó.

A hozzá nem értésed már abból látszik, hogy a "manager" nagyon sok mindent jelent, de gondolom részletezni már nem tudnád.

22/L

2020. júl. 14. 15:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem ültem bele a készbe, nekem se tiltotta meg senki, hogy jól keressek és megteremtsem magamnak a kívánt életszínvonalat. Egyiket se választanám, mert egyikről se írtál egy fontos szempontot sem.
2020. júl. 14. 15:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Amelyik jobban tetszik. Amelyik jobban passzol hozzám, amelyikkel jobban el tudnám magam képzelni, több a közös pont, az értékrend, stb.

A kettejük közti különbség szinte láthatatlan.

2020. júl. 14. 16:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem másodlagos az a társkeresésnél, hogy van-e ingatlana, és milyen. Személyiség, kor, hol lakik (leher bp-i ingatlana, ha Piripócson akar lakni, akkor felejtős, mert én Bp-n lakom, és itt is akarok maradni)... ha minden másban klappolunk, és tényleg ő tetszik, akkor a 2.-at fogom választani, ha az 1. jobban passzol hozzám személyiségre vagy jobban tetszik, akkor őt.
2020. júl. 14. 16:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy csak ezért írtad ki a kérdést, szóval tessék: igen, neked van igazad, minden nőnek csak a lakás meg a pénz kell és pusztán azért nincs nőd, mert nincs lakásod, igen.
2020. júl. 14. 19:07
 7/10 anonim ***** válasza:
21 évesen jöttem össze a férjemmel, küzdöttünk együtt az egzisztenciánkért. Most 32 vagyok, kicsit ebben a korban már más a helyzet, nem hiszem, hogy kéne nekem olyan férfi, aki a harmincas éveiben még semeddig sem jutott. Nem kell budai villa, de azért valami megtakarítás (mondjuk önerő), normális állás, jövőkép legyen már. Akinek ennyi sincs ennyi idősen, annak soha nem is lesz semmije.
2020. júl. 14. 20:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerelmes leszek teljesen mindegy jobb vagy rosszabb anyagi helyzetben van. Lakása autója van vagy nincs, nekem teljesen mindegy lenne, mert ha szerelmes az ember nem lát semmi mást csak a szerelmét. Én így gondolom.
2020. júl. 14. 22:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez nekem nőként arra hajaz, hogy te olyan pasit keresel akiben az egzisztenciát nézed, ergo mije van és mit dolgozik, mert azokat emelted ki.

Nem azt írtad pl az elsőre, hogy szeret utazni és főzni mint én, míg a másik nem tud főzni, de szeretne megtanulni mellettem, viszont az ő szeme szebb* írtam valami hülyeséget, tehát te nem a belső, külső dolgokat nézed, mi szerethető a pasiban, mik a jó dolgok benne, mi a hiba, hanem milyen a pénztárcája, munkája és ingatlanja, sőt azt is odaírtad hogy a másodiknak nem is lesz. Szerintem nagyon gyorsan változz meg, és engedd is el ezeket a férfiakat, mert csak ki lennének használva szegények...

2020. júl. 19. 21:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Az 1.-t

Mert ha ugyanannyit keresnek de a 2. elherdalja es mar siman sajat lakasa lehetne. Oke hogy nincs, majd akkor kozosen, de o még erre se gondol,mert ahhoz kene hogy legalabb az onerohoz elkezdett felrerakni.

nem kell luxuscucc de egy alap letbiztonsag jo lenne

Viszont lehet neki nincs, de a jofej szuleinel egy szuper helyen egy egesz szabad lakresz csak rank varna:p akkor meg lehet mindegy lenne

2020. júl. 20. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!