Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pasit választanád?
1 : budapesti ingatlana van, manager egy cégnél.
2 : albérletben lakik, szintén manager, de még egy lakás önereje is messze van.
Küzdenél hősiesen a második férfival az albérlet és ingatlanárakkal vagy inkább beleülnél a készbe?
Egyikhez se illenék, mert Prágában élek és hülye lennék visszamenni Budapestre.
Egyébként személyiség? Külső? Hobbik? Érdeklődések? Célok az életben? Az a helyzet, hogy semmilyen érdemlegeset nem adtál meg a két férfiról, csak azt próbálod kierőszakolni, hogy szerinted minden nő aranyásó.
A hozzá nem értésed már abból látszik, hogy a "manager" nagyon sok mindent jelent, de gondolom részletezni már nem tudnád.
22/L
Amelyik jobban tetszik. Amelyik jobban passzol hozzám, amelyikkel jobban el tudnám magam képzelni, több a közös pont, az értékrend, stb.
A kettejük közti különbség szinte láthatatlan.
Ez nekem nőként arra hajaz, hogy te olyan pasit keresel akiben az egzisztenciát nézed, ergo mije van és mit dolgozik, mert azokat emelted ki.
Nem azt írtad pl az elsőre, hogy szeret utazni és főzni mint én, míg a másik nem tud főzni, de szeretne megtanulni mellettem, viszont az ő szeme szebb* írtam valami hülyeséget, tehát te nem a belső, külső dolgokat nézed, mi szerethető a pasiban, mik a jó dolgok benne, mi a hiba, hanem milyen a pénztárcája, munkája és ingatlanja, sőt azt is odaírtad hogy a másodiknak nem is lesz. Szerintem nagyon gyorsan változz meg, és engedd is el ezeket a férfiakat, mert csak ki lennének használva szegények...
Az 1.-t
Mert ha ugyanannyit keresnek de a 2. elherdalja es mar siman sajat lakasa lehetne. Oke hogy nincs, majd akkor kozosen, de o még erre se gondol,mert ahhoz kene hogy legalabb az onerohoz elkezdett felrerakni.
nem kell luxuscucc de egy alap letbiztonsag jo lenne
Viszont lehet neki nincs, de a jofej szuleinel egy szuper helyen egy egesz szabad lakresz csak rank varna:p akkor meg lehet mindegy lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!