Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy akarhat így gyereket?
Azt hiszi az rendbehozza a dolgokat. Nincs logika benne, hiszen a jól működő kapcsolatokat is próbára tehetik a gyereket, azután csak nehezebb lesz egymásra is figyelni és nem könnyít meg semmit.
Ha nem érzed magad készen rá, akkor semmiképpen se vállald ezt most szerintem
Mond barmit, csak legyen ingyen pnci es bejarono.
En elhagynam, valoszinuleg szepitettel, hogy csak "melypontjaitok" vannak.
Azt meg én nem értem, hogy ha 6 év után nem akarsz mellette elköteleződni, hisz nyilvánvalóan xar az egész kapcsolat, akkor mifasznak kell erőltetni?
Ennek a merre-tart-a-kapcsolatunk beszélgetésnek pont az a lényege, hogy ha nincs közös irány, akkor szét kell menni.
Ő gyereket akar és eljegyzést. (Bárkivel.) Te nem. (Nem vele.)
Viszont mindketten egyetértetek, hogy ez így xar.
Nem, nem vagytok fiatalok a gyerekhez. Sőt.
De nyugodtan pazaroljátok el még újabb 6 évet egymás mellett. Aztán a nőd 34 évesen kezdhet elölről mindent, hátha sikerül 40 előtt szülnie.
Te meg 39 évesen, az utolsó pillanatban lépsz ki a húspiacra, hátha egy elvált, kisgyerekes harmincast sikerül becserkészni, akinek elég, ha van kihez hazamenni.
Most még pont időben vagytok egy újratervezéshez. Ne húzd, szakíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!