Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom 2 gyerek után is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom 2 gyerek után is annyira szűk, hogy fáj neki sex közben. Ki tud egyáltalán annyira tágulni, hogy az én méretemmel ne fájjon neki?

Figyelt kérdés

2020. júl. 11. 07:17
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
nem a mérettel van baj...
2020. júl. 11. 07:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hormonális oka van, pláne ha még szoptat és nem jött meg neki. Használjatok síkosítót, és legyen több előjáték, sőt az a legtutibb, ha elmegy és utána jössz te.
2020. júl. 11. 08:46
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem sem ez a probléma...

Túl szűk.. 2 gyerek kijött rajta... ki tudott tágulni...

A hüvely egy nagyon rugalmas szerve a nőnek. Egy férfi micsodája nem akadály neki.

Én inkább azt mondanám, nem izgul fel eléggé, nem nedvesedik be. Vagy nem lehet hogy a fogamzásgátló módszeretek nem tuti?

Próbáljátok ki sikosítóval szerintem.

2020. júl. 11. 08:51
 4/10 anonim ***** válasza:
3%

"hogy az én méretemmel ne fájjon neki?"

Nehéz így bármit mondani rá, hogy nem írtad le, hogy kb. milyen vastag és hosszú a péniszed.

2020. júl. 11. 09:14
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem sem a tágulás a probléma ha két gyerek ki tudott jönni rajta. Ha fáj, és nem tágul, akkor nem kíván eléggé (vagy ha igen, akkor okozhatja fogamzástló vagy egyéb hormonális változás).
2020. júl. 11. 09:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

3as vagyok.

Azt elfelejtettem hozzáírni...

Nálunk a gumival valo szexnél van ez. Már próbáltunk sokfélét, mindegyikkel ugyan az a hatás. Nekem fáj minden mozdulat. Régen és most is fogamzásgátlót szedek emellett semmi baj. 1gyereket szültem (eddig)

2020. júl. 11. 09:57
 7/10 anonim ***** válasza:
65%
Ez azért van, mert nem kíván téged, és lelkileg ódzkodik tőled. A teste viszont elárulja.
2020. júl. 11. 10:05
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
Nincs olyan, hogy túl szűk. Olyan van, hogy nem kíván eléggé. Ennek lehet lelki és hormonális oka is.
2020. júl. 11. 13:43
 9/10 anonim ***** válasza:
4%

"Nincs olyan, hogy túl szűk. Olyan van, hogy nem kíván eléggé."

Bocs, de neked hüvelyed van vagy farkad? xD

2020. júl. 11. 13:50
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A hormonális ok a legvalószínűbb, ha szoptat vagy fogamzásgátlót kezdett szedni/váltott, vagy 50 körül van (de gondolom, még nem). Ha még szoptatás miatt nem jött meg neki, vissza fog állni a libidója, ha megjön (vigyázat, szoptatűs mellett is terhes lehet), addig síkosító, türelmesebb előjáték. Van, aki nagyon is kívánja, mégse nedvesedik, aztán már fél, hogy a következő is fájni fog. Ha meg a libidója lett alacsony akkor is valószínűleg nem szeretett ki belőled, ha az összebújást, simogatást igényli. És az is lehet, a szülés miatti megváltozott testét nem tudja, meri elfogadni és nem tud ellazulni. Legyél vele türelmes, és mondd ki bárhol, bármikor, ha bármijét szépnek találod (akkor is ha az válasz rá, hogy á dehogyis).

Ez kritikus időszak a pároknál. Sok nő érzi egyedül magát egy mókuskerékben a gyerekekkel összezárva, aztán este a férjük is csak teljesítményt követel. Érdemes több időt szánni egymásra, beiktatni egy fél órát naponta, bensőségesen beszélgetni, érdeklődni, milyen gondolatok foglalkoztatják, de minimum megkérdezni, kinek milyen napja volt, és megdicsérni egymást bármiért, ami "alap" (pl. mosogatás). Ez a nőknek egy nagy erogén zónájuk :)

Aztán sajnos a nőknek a fontossági sorrendje az alvás, evés, szex... (a férfiaké meg a szex, evés, alvás) az okosok szerint, szóval ha a gyerekek alig alvó típusúak, és azt mondja fáradt, az nem neked szóló kifogás. Lehetőséget kéne teremtened arra, hogy legalább hétvégén ki tudja pihenni magát ő is. Ne csak az legyen, hogy kegyesen leviszed őket, amíg megfőzhet és kitakaríthat. Ha még baba a kisebbik, felér egy szerelmi vallomással, ha megoldod, hogy egyedül elmehet csámborogni valami boltba, olvashat fél órát egy padon ülve, vagy áthívhatja egy barátnőjét - és nem sóhajtozol miatta, sőt neked jut eszedbe. :)

2020. júl. 11. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!