Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek mi lenne a legfájóbb , bántóbb amit nő mondhatna nektek?
Figyelt kérdés
2020. jún. 26. 18:35
1/15 anonim válasza:
Nekik az a legeslegfájóbb ha egy szót sem mondanak nekik.
3/15 anonim válasza:
Nekem ha azt mondaná , hogy nem tudtam kielégiteni,elszomoritana minimum...
4/15 anonim válasza:
Elég, ha belém rúg olyan valamivel ami személyes és előtte elmondtam neki/megbíztam benne. Sokszor volt, hogy azzal vágtak vissza amit előtte elmondtam például és akkor jött a "nem csoda, xy ezt vagy azt mondta, megérdemelted stb"
5/15 anonim válasza:
Nem tud rám férfiként tekinteni.
Amúgy mondta már nekem azt is csaj hogy úgyérzi macskákkal fog meghalni... mondom kösz ez jólesett.😁
6/15 anonim válasza:
LOL, kedeves kérdező, illetve értékekő, én azért vagyok az oldalon , hogy,a z adott kérdésre válaszoljak, illetve elmondjam a véleményem, vagy a saját kérdéseimre objektiv választ kapjak, ha nem birirjátok a negativ , pozitiv kritikát,véleményt ne tegyetek fel kérdéseiteket, ha ennyire széleslátókörűetek vagytok mit kerestek itt?#3
7/15 anonim válasza:
Nő nekem már nem tud olyat mondani, ami bántó volna.
8/15 anonim válasza:
4-es... ezt nők is megkapják férfiaktól, ill rokon, barát, bárkitől megkaphatod. Durva. És az a gond hogy sokan nem ilyenekké válnak az évek során...hanem keményen így születnek, és semmi megbánást nem éreznek mert ilyennek születtek.. Nem tudnak másmilyenek lenni, és már gyerekkorukban ilyenek...
9/15 anonim válasza:
Ha mondjuk elkezdene összehasonlítani általa jobb pasiknak tartott pasikkal, és cikizne.
10/15 anonim válasza:
Attól függ.Ha már ex vagy egyáltalán nem érdekel ,H mit mondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!