Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak, nektek mi lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek mi lenne a legfájóbb , bántóbb amit nő mondhatna nektek?

Figyelt kérdés
2020. jún. 26. 18:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Nekik az a legeslegfájóbb ha egy szót sem mondanak nekik.
2020. jún. 26. 18:37
 2/15 anonim ***** válasza:
30%
Gyereket várok tőled.
2020. jún. 26. 18:39
 3/15 anonim ***** válasza:
76%
Nekem ha azt mondaná , hogy nem tudtam kielégiteni,elszomoritana minimum...
2020. jún. 26. 18:42
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Elég, ha belém rúg olyan valamivel ami személyes és előtte elmondtam neki/megbíztam benne. Sokszor volt, hogy azzal vágtak vissza amit előtte elmondtam például és akkor jött a "nem csoda, xy ezt vagy azt mondta, megérdemelted stb"
2020. jún. 26. 18:53
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tud rám férfiként tekinteni.

Amúgy mondta már nekem azt is csaj hogy úgyérzi macskákkal fog meghalni... mondom kösz ez jólesett.😁

2020. jún. 26. 18:57
 6/15 anonim ***** válasza:
35%
LOL, kedeves kérdező, illetve értékekő, én azért vagyok az oldalon , hogy,a z adott kérdésre válaszoljak, illetve elmondjam a véleményem, vagy a saját kérdéseimre objektiv választ kapjak, ha nem birirjátok a negativ , pozitiv kritikát,véleményt ne tegyetek fel kérdéseiteket, ha ennyire széleslátókörűetek vagytok mit kerestek itt?#3
2020. jún. 26. 19:00
 7/15 anonim ***** válasza:
34%
Nő nekem már nem tud olyat mondani, ami bántó volna.
2020. jún. 26. 19:01
 8/15 anonim ***** válasza:
4-es... ezt nők is megkapják férfiaktól, ill rokon, barát, bárkitől megkaphatod. Durva. És az a gond hogy sokan nem ilyenekké válnak az évek során...hanem keményen így születnek, és semmi megbánást nem éreznek mert ilyennek születtek.. Nem tudnak másmilyenek lenni, és már gyerekkorukban ilyenek...
2020. jún. 26. 19:15
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha mondjuk elkezdene összehasonlítani általa jobb pasiknak tartott pasikkal, és cikizne.
2020. jún. 26. 20:44
 10/15 anonim ***** válasza:
Attól függ.Ha már ex vagy egyáltalán nem érdekel ,H mit mondasz.
2020. jún. 26. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!