Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire lehet beleszólni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet beleszólni a párom dolgaiba?

Figyelt kérdés

ha látom rossz irányba halad vagy nem jó lépést készül megtenni a vállalkozása kapcsán. Elvégre engem is érint mivel együtt élünk és mellesleg vállalkozásból él a családom.

Ha annyira nem jó irányba halad és hiába beszélek neki lehet szakító ok is?

2020. jún. 24. 19:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
Persze, lehet, a reszerol.
2020. jún. 24. 19:51
 2/17 anonim ***** válasza:
21%

Nem valami nemes tulajdonság az, hogy az egész családod az vállalkozásán élősködik, továbbá az sem, hogy nem őt félted, hanem ezen emberek bevételét, illetve a saját anyagi jóléted.

Ha nem vagy a cégében részvényes vagy tulajdonos vagy bármilyen vezető, akkor nem tehetsz semmit, amíg a barátod nem kényszerítik vagy nem képes józan belátással cselekedni.

2020. jún. 24. 19:53
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Tanácsot lehet adni, de ha nem hallgat rád az az ő döntése.
2020. jún. 24. 19:54
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Endricus szerintem úgy értette hogy a családjának is van vállalkozása is releváns a véleménye a párja vállalkozásával kapcsolatban. Tehát van rálátása a dolgokra.
2020. jún. 24. 19:58
 5/17 A kérdező kommentje:
Igen 4es pont így értettem. Nem mellesleg ahol tudja csinálni a vállalkozását az a helyiség ingyen van, ezzel is (és még sok mással is) segítve őt. Így talán van elvárás hogy jól csinálja v legalább ésszerűen.
2020. jún. 24. 20:24
 6/17 anonim ***** válasza:
81%

4.

Mea culpa, mea maxima culpa, egyetlen betűt olvastam félre és így lett nálam az, hogy "a vállalkozásából él" és nem a "vállalkozásból". Mennyit jelent egy betű bónusz, vagy egy ékezet hiánya (erről a Szárnyalás könyv borítóját készítő emberek tudnának mesélni).

De akkor sem biztos, hogy okoskodnod kellene, a vállalkozását vezesse úgy, ahogy ő érzi. Ha bukik, bukik; ha nyer, nyer. Nem vezteheted helyette, a szüleid pedig főleg nem. Jótanácsot adhatsz neki, de utólag az "én megmondtam"-októl is inkább kíméld meg. Kivéve, ha nem kedveled túlságosan.

2020. jún. 24. 20:37
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Beleszólni szerintem nem lehet, valószínűleg te is zokon vennéd, ha valaki a te életedbe kotyogna bele olyan módon, hogy "ezt így vagy úgy csináld". Olyan formán viszont segíthetsz, hogy megkérdezed, adhatsz-e tanácsot, mert te másképpen látsz bizonyos dolgokat, vagy hogy lennének ötleteid a vállalkozással kapcsolatban, szeretnéd ezeket elmondani, ő meg eldönti, hogy megfogadja-e őket.
2020. jún. 24. 21:55
 8/17 A kérdező kommentje:
Igen de mindig azt mondja imádja csinálni és szeretné ha később csak ezt csinálhatná de úgy látom ezek csak szavak mert nem afelé halad h ez kivitelezhető legyen.
2020. jún. 24. 22:06
 9/17 anonim ***** válasza:
75%

Mit jelent a beleszólás?

Amikor vállalkoztak sok mindenkit meghallgattam, de attól vállalkozás, hogy a döntés a vállakozóé.

Ha szegény lesz, akkor már nem fogod szeretni?

2020. jún. 24. 23:50
 10/17 anonim ***** válasza:

Szerintem itt nem a pénz a gond, hanem a hozzáállás. Azt írod, hogy csak dumál, de nem azt csinálja, inkább ábrándozik tettek helyett. Ez a hozzállás -nálam- simán lehet szakító ok. Sajnos ismerek ilyet. Csak álmodozik, várja a sikert, de sose viszi semmire, csak elherdálja a kezdő tőkét. Utána meg mindenki mástól várja, hogy anyagilag támogassa, de a színvonalból nem ad lejjebb. Pár évente van újabb remek ötlete, hogy mire vállalkozik, de csak újabb hitel lesz belőle. Tanácsot nem fogad el, mindent jobban tud. Pedig szívem szerint én már leordítanám a fejét. Eszembe se jutna csak hasonlóval se kezdeni.

Gondold át, hogy mi zavar igazán, figyeld meg, hogy merre halad, de ha te szakítani akarsz, akkor tedd meg. Szivjóságból ne robogj vele kézen fogva a szakadék felé.

2020. jún. 25. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!