Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted azt hogy összeköltözés után nem lett szorosabb a kapcsolat?
Onnan kezdve egy éven át levegőnek nézett. Hozta a számítógépét, a Tv-t, aztán ha hozzá szóltam, le se vette róluk a szemét, úgy válaszolt, ha egyáltalán meghallotta, hogy mondtam valamit. Azt hitte, teljeskörűen ki fogom szolgálni, mint az anyukája.
Elég hamar meghúztam a vészharangot, már ami a házimunkát illeti, de azzal, hogy egy évig levegőnek nézett, nem tudtam mit kezdeni. Ott is le kellett volna állítanom a folyamatot 1 hónap után, megmondani neki, hogy köszönöm szépen, ennyi elég is volt belőle, de csak egy év után voltam erre képes. Nem mondom, azonnal lett változás, hosszútávon. Csak addigra a boldogságot megette a fene.
#1 "Azt hitte, teljeskörűen ki fogom szolgálni, mint az anyukája.2
Ne meséld be nekem, hogy összeköltözés előtt maga volt a házitündér aki mindenkiből kivette a részét. Ilyen nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!