Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Érezted azt hogy összeköltözés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezted azt hogy összeköltözés után nem lett szorosabb a kapcsolat?

Figyelt kérdés
és úgy el voltatok egymás mellett vagy mert olyan dolgok derültek ki ami nem igazán tetszett.( ha igen mi?)
2020. jún. 23. 17:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Onnan kezdve egy éven át levegőnek nézett. Hozta a számítógépét, a Tv-t, aztán ha hozzá szóltam, le se vette róluk a szemét, úgy válaszolt, ha egyáltalán meghallotta, hogy mondtam valamit. Azt hitte, teljeskörűen ki fogom szolgálni, mint az anyukája.

Elég hamar meghúztam a vészharangot, már ami a házimunkát illeti, de azzal, hogy egy évig levegőnek nézett, nem tudtam mit kezdeni. Ott is le kellett volna állítanom a folyamatot 1 hónap után, megmondani neki, hogy köszönöm szépen, ennyi elég is volt belőle, de csak egy év után voltam erre képes. Nem mondom, azonnal lett változás, hosszútávon. Csak addigra a boldogságot megette a fene.

2020. jún. 23. 17:49
 2/3 anonim ***** válasza:
37%

#1 "Azt hitte, teljeskörűen ki fogom szolgálni, mint az anyukája.2

Ne meséld be nekem, hogy összeköltözés előtt maga volt a házitündér aki mindenkiből kivette a részét. Ilyen nincs!

2020. jún. 23. 18:22
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem igazán lett szorosabb. Már régen az összeköltözés előtt megvoltak a nagy lelkizések, komoly témák, megismertük egymást rendesen. Egy nagyon komoly, szoros, mély érzelmes kapcsolatban költöztünk össze, nem igazán volt már olyan nagy dolog ami addig ne lett volna meg, amit ne tudtunk volna a másikról. Nyilván lettek új felelősségek meg közös dolgok de nem gondolnám, hogy sokkal szorosabb lett volna ezektől a kapcsolat, már előtte is a maximumon volt.
2020. jún. 23. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!