Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ez normális?
Egyszer azt mondja nekem hogy milyen jó velem, aztán meg hirtelen ha vmi nem jó máris mennyire utál és milyen rossz velem és amint lehet elkoltozik. Mindenféle dolgot hozzám vág. Szerinte nekem kéne csak takarítani, főzni,, míg ő csak fekszik játszik és munkába jár. Nagyon hamar ideges lesz, és akkor nem mond szépeket bár ezt kértem már hogy velem így ne beszéljen.
Most úgy érzem nem hat meg ez a egész dolog de mégse akarom csak úgy dobni az egészet.. Ja most is osszevesztunk egy apróságon és máris mindenféle jónak az ellentétje vagyok :) :)
Ő elviharzott, én itthon vagyok és nem tudom mit mondjak ha majd haza ér?
De szerintem sose kéne csunyakat mondani és a munkát is meg kellenne osztani, ha ő segít akkor annak nagy hangja van később is, és úgy állítja be mintha meg semmit nem csinálnék. Pedig még ő nem takarított csak néha főzött meg elmosogatott. Én mindig csinálok valamit, sose fekszek annyit és kiborit most ezzel is..
Szerinted ilyen egy jó kapcsolat?
Szerinted egy ember képes megváltozni? (Itt rá gondolok)
Szerinted minden férfi ilyen?
Szerinted normális ha valaki manipulatív, és ilyen módon kommunikál egy kapcsolatban?
Az én válaszom az összes kérdésre NEM!
De ne nekem válaszod ezt meg , hanem magadnak!
De azért egy kis segítség:
Mert megismersz valakit aki egy tróger, attól még vannak másfajta emberek is. És nagyon nem vagy rákényszerítve arra hogy egy ilyennel legyél... Te kényszeríted saját magad ebbe a helyzetbe sajnos. A te életed , a te döntéseid.
Ez már hajaz egy (verbálisan) bántalmazó kapcsolatra.
Te gondolod jól, a munkát meg kellene osztani, ès egymás szidalmazása nem fèr bele egy kapcsolatba.
Ès de, akard dobni ezt az egèszet úgy ahogy van. Ne sajnáld, az èg világon semmit nem veszítesz, ha eltakarítod az èletedből ezt a gyökeret. Sőt, meg fogsz könnyebbülni.
Eddig nem váltottunk egy szót se...
Szerintem se oké ez de nem tudom kimondani hogy vége.. Apróságbol indul az egész aztán lesz vita és ő okosan meg mond mindent de nincs igaza...
Vegulis vitatkozni mindenki szokott, nem? xd
Igen, tudom nem megoldás ez se hogy folytatjuk mindig ezt a h.lyeseget de nem is egyszerű valamit csak úgy be fejezni...
Hát annyira nem normális a vitatkozás szerintem. Mi 12 ève vagyunk együtt a fèrjemmel, ès nem szoktunk vitatkozni. Nem èrtünk egyet mindenben persze, de megbeszèljük különösebb vita nèlkül.
Kilèpni egy szr kapcsolatból még nem olyan nehèz szerintem. Elhatározás kèrdèse, na meg nem kell kapcsolatfüggőnek lenni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!