Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek jó lenne, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó lenne, ha egynél több emberrel lehetnénk kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nem kellene választani, nem lenne versengés, csak jól éreznénk magunkat. Ha mindenkinek több párja lenne, tök jó baráti társaságok jöhetnének létre. Vagy akár olyan, mint egy nagy család.

2020. jún. 1. 15:17
A kérdező szavazást indított:
Nagyon jó lenne, benne lennék!
Én nem csinálnám, de akinek így jó, az miért ne?
Semmiképp sem lenne jó!
47 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ma is találhatsz olyan nőket és férfiakat, akik nyitottak a nyitott (haha) kapcsolatra.

Én nem ilyen ember vagyok, így egy olyan férfival, aki erre vágyik, nem tudnánk boldoggá tenni egymást.

2020. jún. 1. 15:23
 2/13 anonim ***** válasza:
23%
A skandinávok nagyjából ilyenek.
2020. jún. 1. 15:25
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát én kapcsolatba nem vágynék ilyenre, de erre is csak azt tudom mondani, hogy kinek mi
2020. jún. 1. 15:26
 4/13 anonim ***** válasza:
75%

Belefutnál egy tipikus féltékenykedő emberbe ugyanúgy menne a hiszti,dráma.

Nyilván most is vannak akik ilyen "kapcsolatban" vannak. Érdemes lenne őket megkérdezni erről,hogy tud működni dolog.

Számomra nem lenne normális dolog, de ez csak az én véleményem. (na meg ugye megszokás kérdése, ki milyen mintát lát, mibe születik bele)

2020. jún. 1. 15:40
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

És mégis mi akadályoz abban, hogy nyitott kapcsolatban élj vagy poliamór kapcsolatban? Csak a pároddal/pàrjaiddal kell megbeszélni és ha ők is hasonlóan gondolkodnak, igazából semmi akadálya.

Csak egyesek akik félrekúrnak, mert a párjukat nem eszerint választották, csak ráerőltetik a hülyeséget, ezt nem tudják felfogni, hogy így is lehet, ha megtalálod a megfelelő embert erre a célra.

2020. jún. 1. 15:56
 6/13 anonim ***** válasza:
26%

Ezt poliamóriának hívják. Én is poliamór vagyok.

Ez a normális. Az csak agymosás, illúzió, és leginkább betegség, amit leírsz. Ki tíltja neked? Senki... Te hiszed, hogy ami alapbeállítottsága az embernek, azt nem lehet. Ki mondta? Senki.

2020. jún. 1. 16:01
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

#2 ezt hogy érted? Ott elfogadottabb?

#5 hát igen, sokkal őszintébb lenne egy ilyen kapcsolat, mint ahol megcsalás, vagy félrekacsintgatás van...

#6 ez nagyon érdekes, mesélnél erről bővebben? Akár privátban is, ha úgy jobb.

2020. jún. 1. 16:05
 8/13 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Vannak kapcsolatok, aminek kettőnél több szereplője van, ehhez olyan embereket kell keresni, akiket szintén érdekel ez a dolog.
2020. jún. 1. 16:06
 9/13 anonim ***** válasza:
95%

Mert amúgy nincs ilyen, NEM létezik, a TLC-n sincs olyan műsor amit ilyen kommunákról forgatnak... Várjunk csak...

Ha valakinek ez a vágya, csinálja. Én speciel képes vagyok kizárólagossagot nyújtani és ezt el is várom a páromtól, úgyhogy nekem nem lenne "tök jó".

2020. jún. 1. 16:13
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Képtelenség annyira megosztani a minőségi időt és a figyelmedet hogy egynél több emberrel intim és mély kapcsolatod legyen. Aki családot akar, az meg nem szül gyereket többes kapcsolatba, mert irtó egészségtelen.

Inkább szexkapcsolatoknak hívnám ezeket, nem párkapcsolatok. Ami tényleg PÁRkapcsolat, abba te sose akarsz harmadikat.

2020. jún. 1. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!