Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok meg későn is főzni mikor mind ketten dolgoztok?
Figyelt kérdés
Mi dolgozzunk a párommal 4-5 felé érünk haza és akkor már nem főzök de sosincs semmi enni és muszáj rendelni valamit az meg már kezd unalmas lenni.2020. máj. 26. 17:21
11/22 anonim válasza:
Óvónő vagyok, sokszor zárok, ergo 6-kor indulok haza, fél 8-8-ra esem haza. Ilyenkor csak gyorsat főzök (tészta, főzelék, sali+csirkemell). Ha délelőttös vagyok, akkor bármit.
12/22 anonim válasza:
4 körül érsz haza, az még semmi. Szoktam én is, pedig 7 körül érek haza. A férjem hamarabb, mert az ő munkahelye közelebb van (nekem egy óra út) így néha ő főz. Szóval ha nem is minden nap ,de szoktam főzni este. Semmi bonyolultat, csak ami hamar megvan
13/22 anonim válasza:
A 4-5 mióta van későn? :D Fél 7-kor szoktam hazaérni és legalább minden másnap főzök, fél-háromnegyed óra alatt simán össze lehet dobni egy csomó finom kaját. Néha rendelünk vagy elviteles kaját hozunk, de általában főzök.
14/22 anonim válasza:
Az nincs is későn... 4-5-kor még főznék, de 10 körül már nem szoktam.
15/22 anonim válasza:
Ha vasárnap nagyobb főzést csinálsz, hétfő-keddre letudva, közben a fagyasztót fokozatosan feltöltheted kicsi adagokkal és a szerda-csütörtökre csak kiveszel valamit, mire hazaértek, kiolvad. Pénteken meg lehet rendelni vagy étterembe menni.
16/22 anonim válasza:
Egyedülálló fickó vagyok, ha kell, még 18h-kor is hozzá fogok, hogy legyen másnapra tarisznyám...
17/22 anonim válasza:
Ez nem más, csak igénytelenség és lustaság. Nincs párom, még tanulok, fél 10 fele szoktam hazaérni évközben és sokszor akkor kezdek el főzni.
18/22 anonim válasza:
Hát akkor mi nagyon lusták vagyunk, de nem állunk neki 5 után főzni hétköznap. Így is alig van idő azzal foglalkozni, amit szeretünk, hát még ha főznénk..
Hétvégén főzünk, ami marad, az jó hétfő-keddre, utána eszünk előre elkészített bolti kaját, vagy valami ilyesmit, esetleg rendelünk.
Nekünk többet ér az együtt töltött idő, mint a főzés.
19/22 anonim válasza:
Nem értem, miért kell leszólni azt, aki nem főz minden nap. Mindez szokás kérdése. Én is inkább edzőbe megyek munka után, bár én hét végén főzök előre és gyorsan is össze tudok dobni valamit.
20/22 anonim válasza:
Nem szóltam le senkit sem. Annyit írtam, hogy nekünk többet ér a főtt kajánál, ha valami mást csinálhatunk otthon együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!