Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire téma nálatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire téma nálatok a hogyan tovább?

Figyelt kérdés
az hogy merre tart a kapcsolatotok, a jövőbeli tervek és a pénzügyek.
2020. máj. 26. 08:17
 1/9 anonim ***** válasza:
51%

Egy bizonyos szintre el kell jutni a kapcsolatban hogy ez téma legyen.

Akkor viszont kell róla beszélni. Már csak azért is,hogy tisztázva legyen az,hogy mindkét fél gondolkodik, el tudja képzelni, a közös jövőt.

Mi nem vagyunk már fiatalok, de téma kellene hogy legyen. És téma is: én ugyanis kimondtam,hogy amerre tart a kapcsolatunk nem érzem úgy,hogy érdemes közös jövőt tervezni. Tudom, nem erre irányult a kérdésed, de ilyen oldala is van...

2020. máj. 26. 08:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szoktunk beszélni eljegyzésről, házasságról, házvásárlásról, gyerekvállalásról, kutyavásárlásról, vállalkozásbeli tervekről, nyaralásról, megtakarításról. Mikor melyikről többet, de rendszeresen beszélünk ezekről.
2020. máj. 26. 09:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is rendszeresen téma. Éppen aktuálisan mi a cél, azt hogy érjük el. Szerencsére ugyanazt gondoljuk nagyjából mindenről, úgyhogy így elég könnyű haladni.
2020. máj. 26. 09:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy szinten naponta szóbajön, hogy mit szeretnénk csinálni. Reggelinél pont arról beszélgettünk, hogy le kellene tennünk a motorjogsit és elrobogni valahova :D Tegnap arról volt szó, hogy hova építkeznénk. Vannak ilyen kis álmodizások
2020. máj. 26. 09:35
 5/9 anonim ***** válasza:
sajnos mi nem,
2020. máj. 26. 10:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Általában én szoktam szóbahozni,ha én nem beszélnék róla,nem lenne téma. Én vagyok a nő
2020. máj. 26. 10:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Mi az elején is beszéltünk a terveinkről, legalább kiderül az elején, hogy ezek egyeznek e,ért ha nem akkor nincs értelme.

Már lassan ház vásárlás előtt állunk. A kasza szinte így is közös, nem szqmolgatjuk ki mire költ vagy épp a boltba ki fizet!

N27

2020. máj. 26. 10:54
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
Az első randin megbeszéltünk kertesházat, gyerekszámot, esküvő fontosságát és kb ehhez mérten alakítottuk az életünket. Most, hogy ezek megvannak, a felújítás, az új állatok, esetleg egy ötödik baba, akik felvetülnek.
2020. máj. 26. 11:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Viszonylag gyakori téma. Nem célzottan, erőltetetten, egyszerűen csak úgy jönnek ezek a témák. Szerintem ez egy jólműködő kapcsolatban evidens.
2020. máj. 31. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!