Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem akar gyereket, se eljegyez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar gyereket, se eljegyezni, később jobb lesz?

Figyelt kérdés

Még lehet fiatalok vagyunk de már rengetek ismerősnek gyereke/gyerekei vannak. Néha már én is úgy babáznék.

Már 4eve együtt vagyunk, 2 éve együtt is lakunk.

De egyre kevésbé érzem hogy őszintén megkérné a kezem és azt is hogy én boldogan mondanék igent...mert már alig figyel rám, ha mindent is megcsinalok otthon, van ebéd, süti, mind mintha alap lenne.

Közbe ő csak a munkába megy el és otthon már semmit se.

Aprosagok miatt is össze tudunk veszni, de akkor még én nem veszem komolyan, ő meg nagyon. Néha már úgy érzem nem néz fel rám, ez ami még jobban is idegesít.

Nem akarom hogy most azonnal megkérje a kezem, már azért se mert nem tudom már én se hogy igent mondanék, de akkor is valami biztatót mondhatna hogy előre haladunk e és hogy mennyire számítok.

24/L

Szerintetek?

2020. máj. 21. 08:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz jobb.
2020. máj. 21. 11:38
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Te komolyan gyereket szülnél ennek az embernek???

Ha van eljegyzés, ha nincs, ez a kapcsolat rossz.

2020. máj. 21. 11:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kapcsolat már most meghalt! Ki akarna így élni? Én tuti szedném a cokmókom es mennek. Addig jó míg nincs gyerek! Gondolj bele ha lenne, nem is valószínű hogy akar ezek alapján de ha mégis lenne kínlódás lenne az egész!Szerintem lépned kéne ez már nem az aminek indult...
2020. máj. 21. 15:44
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

1.Ha annyira meg akarja kérni a kezed úgyis megfogja

2. Ha leszar téged szard le te is.. Ahogy mondod a férfiaknak ez "alap" hogy a nő otthon mindent is megcsinalnak. Közben nem lenne alap. Ne csináld meg egy darabig majd észre veszi mikor nem lesz a hűtőben főtt kaja vagy tiszta boxer.

2020. máj. 22. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!