Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar gyereket, se eljegyezni, később jobb lesz?
Még lehet fiatalok vagyunk de már rengetek ismerősnek gyereke/gyerekei vannak. Néha már én is úgy babáznék.
Már 4eve együtt vagyunk, 2 éve együtt is lakunk.
De egyre kevésbé érzem hogy őszintén megkérné a kezem és azt is hogy én boldogan mondanék igent...mert már alig figyel rám, ha mindent is megcsinalok otthon, van ebéd, süti, mind mintha alap lenne.
Közbe ő csak a munkába megy el és otthon már semmit se.
Aprosagok miatt is össze tudunk veszni, de akkor még én nem veszem komolyan, ő meg nagyon. Néha már úgy érzem nem néz fel rám, ez ami még jobban is idegesít.
Nem akarom hogy most azonnal megkérje a kezem, már azért se mert nem tudom már én se hogy igent mondanék, de akkor is valami biztatót mondhatna hogy előre haladunk e és hogy mennyire számítok.
24/L
Szerintetek?

Te komolyan gyereket szülnél ennek az embernek???
Ha van eljegyzés, ha nincs, ez a kapcsolat rossz.

1.Ha annyira meg akarja kérni a kezed úgyis megfogja
2. Ha leszar téged szard le te is.. Ahogy mondod a férfiaknak ez "alap" hogy a nő otthon mindent is megcsinalnak. Közben nem lenne alap. Ne csináld meg egy darabig majd észre veszi mikor nem lesz a hűtőben főtt kaja vagy tiszta boxer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!