Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Beteges féltékenység? Személyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges féltékenység? Személyiségzavaros? Nem bírom tovább.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nyújthatnám a dolgot, de inkább rövid leszek. Szóval adott a párom, akivel általában úgy élünk, hogy pár hónap csodálatos, aztán pár pedig borzasztó.

Az utóbbi időszakot inkább a borzasztóhoz sorolnám, hiszen már átesett a ló túloldalára.

Pitiáner dolgokon féltékeny betegesen, teljesen kifordul magából, agresszívvé válik, ordítozik, ócsárol, az értelmes érveimet nem hallgatja végig.

Sosem csaltam meg, konkrétan a Facebook miatt betegesen féltékeny, ráadásul nem is az én barátaimra, ismerőseimre, hanem a sajátjaira, akikért aztán én hallgatok.

Pl. Összebarátkozott egy személlyel, majd az illető bereagálta 1-2 képemet is. Erre egyre jobban kifordult magából, hogy mi biztosan “kúrni” (az ő szavaival élve, mert ilyenkor ilyen alpári lesz) akarunk együtt.

Mondtam neki az ő ismerőse, és ez csak egy virtuális felület, de ő csak mondja a magáét, lehord mindennek, hazugnak állít be, és azért veszekszik velem, mert az illetőt én nem küldöm el a p*csába.

Mivel csak egy gombot nyomott meg, így miért tenném?

Ilyenkor már elundorodok tőle, elhidegülök, de aztán másnap valamivel indokolja a bunkóságát, és elkezd kedves lenni, majd így megy tovább.

Személyiségzavaros?

(30 éves)

2020. máj. 20. 09:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

8.

Igen, valóban fájdalmas belegondolni, hogy az elején milyem szépnek tűnt minden. De magadra gondolj elsősorban, nem szabad vesztegetni az időd mellette.

2020. máj. 20. 11:06
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj
2020. máj. 20. 11:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
6 évig éltem ilyen "kapcsolatban". 6 évig szenvedtem. Voltak jobb időszakok, de a legtöbb sajnos rossz volt. Rengetegszer elhatároztam, hogy na most vége, aztán végül mégis megbeszéltük a dolgokat, pár napig minden happy volt, majd kezdődött elölről. Légy erős, és ne hagyd magad eltántorítani!! Mióta szakítottam vele, illetve elköltöztem tőle, ezerszer jobb lett az életem, végre nyugodt vagyok. Kívánom, hogy te is átéld ezt. Kitartás, és ne nézz vissza!
2020. máj. 20. 11:43
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

5 évig minden rendben volt, csak az utóbbi félév ilyen?

Figyelj, ha előtte minden rendben volt, akkor nem személyiségzavar. A személyiségzavar nagyon hamar kiderül, főleg a borderline. (Érintett vagyok benne, általában féléven belül kiütközik.)

Ettől függetlenül állítson magán. Csak ha nem személyiségzavar, akkor esélyesebb, hogy rendbe tudják hozni. Míg ha személyiségzavar, akkor több év terápia is kellhet hozzá...

2020. máj. 20. 13:15
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne várj semmire, értem én, hogy öt év...

1. de visszafelé soha nem mennek a dolgok

2. ez viszont súlyosbodni fog.

Sok ilyet láttam már

60f.

2020. máj. 20. 20:51
 16/17 anonim ***** válasza:
50%

#14. vagyok, őszintén érdeklődnék, hogy miért pontoztatok le.

A kérdező azt írta, hogy eddig minden okés volt, míg az utóbbi pár hónapban változott valami. Na most vagy kamuzik, és előtti is voltak ordas nagy piros zászlók, vagy tényleg most változott meg a párja, de annak oka van.

2020. máj. 20. 21:04
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Na mi történt azóta?
2020. máj. 22. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!