Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szexmániás lenne a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexmániás lenne a barátnőm?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a barátnőm nagyon kívánós, ezért napi többször igényli a szexet, viszont én teljesen jól megvagyok napi egyel is. Sokszor nincs kedvem a 2.hoz, mert pl épp valami mással foglalkozom vagy csak szimplán nem vagyok kanos. A napi 1 tökéletesen kielégíti a vágyaimat. Sajnos ez van, én is szeretném, ha többször jól esne a szex, viszont ez a mostani mennyiség is nagy fejlődés a részemről. Előző barátnőmmel csak heti párszor szexeltünk, mert ő se volt nagy igényű és én sem. Az teljesen megfelelt mindkettőnknek. A mostani barátnőm viszont úgy érzem, hogy eléggé szexmániás és nem elég neki amit nyújtok. Volt hogy napi 2-vel se érte be, hanem megkörnyékezett harmadszor.

Szerintetek?

2020. máj. 18. 14:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
13%
Ma már ez a normális már nincs szexfüggőség ha mindenkinek ez kell minden nap.
2020. máj. 18. 14:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagy általánosságban (legalábbis a saját, és környezeti tapasztalataim szerint) a napi, vagy két napi 1 szex szokott a "normális" lenni.

Azért az, hogy napi kettővel nem éri be már nem biztos hogy egészséges, mármint lehet hogy valami hormon baja van. Bár ez függ attól is hány éves.

2020. máj. 18. 14:18
 3/11 anonim ***** válasza:
94%

Ezt nem mondanám szexmániának, csak nagy az étvágya.

Vagy ellenkező esetben én is szexmániásnak számítok, mert sokszor másodszor vagy harmadszor is raugrottam a pasimra, de legalabb mindennap 1x.

2020. máj. 18. 14:52
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Ha rendesen lerendeznéd egyszer egy nap, akkor lehet hogy nem kívánná a másodikat.
2020. máj. 18. 15:03
 5/11 anonim ***** válasza:
31%
Vszínű, hogy az életében a saját pcsáján kívül más nem foglalkoztatja, ezért akarja állandóan azt. Ha lenne "élete", nem toszna éjjel nappal. Küld el köműves mellé culágernek...
2020. máj. 18. 15:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Korfüggő. 30 év alatt normális lehet, különösen, ha nem csinál semmi olyat, ami igazán kifárasztaná (pl. munka, intenzív sport, intenzív tanulás).
2020. máj. 18. 16:04
 7/11 A kérdező kommentje:

#5 te normális vagy, hogy így beszélsz idegen emberekről? Nem azért írtam ki a kérdést, hogy a barátnőmet szidják az ilyen siralmas emberek, mint te.

Többieknek köszönöm a választ.

#6 ebben van valami, egyébként 22 és 24 évesek vagyunk. Home officeban dolgozik itthonról, de semmi extra, edzeni szokott, ha a jóga annak számít.

2020. máj. 18. 17:07
 8/11 anonim ***** válasza:
21%
5-ös vagyok. Ha valakit érdekel még a szexen kívül más is, akkor nem csak a szexxel foglalkozik. 22-24 évesen még oké, rendben, nincs más nagyon az életben. De nem ilyen egyszerű. Ha nem egy a libidótok, akkor meg hosszútávon ebből szétmenés lesz, ha tetszik ha nem. Ha te nem rántod meg napi 2-3x, majd megfogja más, vagy kipótolja mással. Ne azt hidd h majd miattad lemond dolgokról. Én nem így ismerem a nőket. Ha te nem, majd más. Ha majd ott is nyugszik a kedély, akkor megint keres mást, és így tovább... Majd rájössz késöbb ha most nem, csak jót akartam.
2020. máj. 18. 17:19
 9/11 anonim ***** válasza:
74%
Nemhogy örülnél ilyen nőnek. Én összetenném a két kezem egy ilyen teremtésért.
2020. máj. 18. 21:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy jó barátom, aki erre panaszkodott, amikor kb.20 évesek voltunk, hogy ilyen a barátnője. Akkor én is irigykedtem, meg röhögtem rajta, hogy ez a problémája. Később megtapasztaltam, hogy nem is annyira nevetséges, amikor az embert még álmából is felkelti a felesége, miután elalvás előtt is volt már egy-két menet. Persze valahol örültem is, hogy ennyire kíván, de azért nem bántam, hogy amikor Ő is elkezdett dolgozni, egy kezelhetőbb szintre csökkent az igénye.
2020. máj. 18. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!