Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élettársam (férfi) unokatesói (2 férfi) rendszeresen meghívják párom nővérét+párját magukhoz,minket soha nem hívtak, miért lehet ez? Nektek rosszul esne? Párom nővére sose szól nekünk ha az országba jön..
A nővére+párja külföldön élnek és ők nem hívják a csaj unokatesóit+párjaikat de ha jönnek "haza" akkor ők meg vannak hívva mind 2 unokatesójuk lakásába vacsira. Mi sem akkor sem máskor nem vagyunk nem voltunk meghívva. A párom jóval fiatalabb mint nővére,meg az unokabátyjai..gondolom a korkülönbség is..de. Én közel egy 10-essel vagyok fiatalabb. Eddig bele sem gondoltam, kérdeztem páromat hisz ez inkább hozzá kötődik: azt mondta őt ez hidegen hagyja megvan nélkülük de szereti őket, nem haragszik és sz*rjam le. :D
Na meg nekem se idegen a helyzet ugyanis van első ágon 6 unokatesóm és egyikkel sem beszélek mert nagyon messze vannak sosem találkozunk..csak tudjuk hogy él a másik de nem beszélünk.. Viszont az élettársam 2 unoka bátyja ebben a városban él +párjaik. Ha szegény mamájuk nem élne egyáltalan nem találkoznának. Másik hogy a nővére nem keres minket ha jön az országba..a 2 hetes itt tartózkodásai úgy zajlanak hogy: 10 nap haverok + a párja teljes rokonsága aztán 3 nap a sajátja aztán 1 nap búcsúzkodás aztán 15 perc az öccse meg én egy parkolóban..
24 éves vagyok jó ideje ismerem őket mindig is ez volt.
Igen. Így tudnám körülírni. Pont ez van. Nekem is bőven vannak ilyen rokoni kapcsolataim=semmilyenek. De azt hittem azért mert válogatós vagyok és nem százasok sokan a távolabbi rokonaim közül. A közeliek százasok de a távoliak nem.. és így csak a közelieket engedtem közel.
Párom meg távolságtartó mindenkivel aki nem én vagyok. De amikor nyitni próbáltunk egy családi eseményen ezek a rokonai felé..hát lesz#rtak minket. Meg sem hallgatták párom. A végén kettesben beszélgettünk..majd a végén hazamentünk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!