Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elköltözzek vagy könyörögjek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 1 éve élünk együtt a barátommal. Összevesztünk. Azt kéri költözzek el,mert utál stb.
Hunyászkodjak meg vagy költözzek el? Ti mit tennétek?
2020. máj. 7. 13:55
1/11 anonim válasza:
Sajnos semmit nem tudunk magáról a konkrét szituációról, min és hogyan vesztetek össze.... Pedig ez nem lenne mellékes.
2/11 anonim válasza:
Ti komolyan együtt éltek??
Mert kb olyan gyerekesek vagytok mint a 12-14 évesek.
3/11 anonim válasza:
Csatlakozom az 1-es hozzászólóhoz. Ez így kevés.
4/11 A kérdező kommentje:
Csúnyán beszéltem,olyan dolog csúszott ki a számon aminek nem kellett volna. Ennyi. Nem igazán akarok beszélni erről.
2020. máj. 7. 14:01
5/11 anonim válasza:
Költözz el. Mondjuk én most a srác érdekeit nézem, mert férfi vagyok, bocs.
6/11 anonim válasza:
Akkor pakolj, és menj. Azért semmiképp se maradj, mert "nincs hova mennem".
7/11 Alessandro10 válasza:
Ha utál 1 év után, meg azt mondja költözz el, úgy mit vársz el a kapcsolattól?! Meghunyázkodhatsz ha gondolod, a boldogságod nem számít. Meg saját magad se. Állj talpra!
8/11 anonim válasza:
Költözz el. Te vagy aki anyázott?
9/11 anonim válasza:
Költözz.
Ha tényleg nincs hova menned, kérj két hét haladékot, és ne az ágyatokban aludj, ha van kanapé vagy gumimatrac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!