Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy mondjam el a páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a páromnak hogy szeretnék magamnak venni valamit?

Figyelt kérdés
Szóval régóta nem volt munkahelyem, most viszont sikerült és lassan kapok fizetést, de mindig beszólt régen a párom hogy minek veszek annyi mindent, ruha, parfüm,smink. Mert ezek neki feleslegesek. Szeretem csak nem szeretném hogy szabályozza a saját pénzem. Mit tegyek?
2020. máj. 6. 16:36
 1/10 anonim ***** válasza:
94%

Talán csak kérd meg őt, hogy ne szabályozzon téged? Leírtad hiszen a kérdésben is, hogy ezt szeretnéd...

Miért gondolod, hogy ez a kérés nem jó?

Amúgy meg nyilván, anyucinak szólogasson be! 😃 Meg akkor, ha az ő pénzét költöd. De amikor a sajátodat!?

2020. máj. 6. 16:43
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát. A párod nem gondolatolvasó. Mondd el neki, amit venni szeretnél és hangsúlyozd ki azt, hogy a te fizetésedről lenne szó és nem akarsz nagy kiadásokba bocsátkozni, de ez a vétel nagyon jól esne Neked. (Arra azért ügyelj, hogy ne túl drága, fölösleges flanc legyen.)
2020. máj. 6. 16:44
 3/10 anonim ***** válasza:
28%

Ha eddig nem dolgoztál, kinek a pénzét kölzötzed ruhára, paefümre, sminkre?

Amúgy ha neked az ilyen hülyeségek fontosak, nem is baj, ha valaki odafigyel a kóltéseidre, mert a következő fizetés nagyon sokára fog jönni...

2020. máj. 6. 16:44
 4/10 anonim ***** válasza:
72%

Ha közös jövőt terveztek és egyszer közös családot, akkor ebben benne van az is, hogy egyre kevésbé én pénzem és te pénzed lesz. Egy kapcsolatban a pénzről is egyre többet kell beszélni, ahogy mélyül, mert lesznek majd közös pénzügyi terveitek, céljaitok. De ez oda-vissza igaz, tehát nem csak abban, hogy ő elmondja neked a véleményét, hanem fordítva is.

Az sem mindegy, hogy havonta nettó 300-ból költesz havi 15 ezret ilyenekre, vagy nettó 150-ből 30 ezret. Sok ember úgy vesz magának ilyen dolgokat, hogy igazából nem engedhetné meg magának és tovább nyújtózkodik, mint ameddig a takarója ér.

2020. máj. 6. 16:45
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Együtt éltek? Közös kasszán?
2020. máj. 6. 16:49
 6/10 anonim ***** válasza:
24%
Fogod és megveszed magadnak.Gondolom fél,hogy másnak megtetszel,azért akar beszabályozni,meg uralkodni akar rajtad.Azt,hogy mennyit tudsz erre rászánni,gondolom tudod,valószínű,nem az éhenhalás szélén álltok.A lényeg,hogy rakj félre is olyan pénzt,amiről ő nem tud.Lehet szükséged lesz rá egyszer.
2020. máj. 6. 16:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Megveszed és kész.
2020. máj. 6. 17:14
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem a kérdést. Ha a saját fizetésedet költöd, akkor minek kell azt bejelenteni?
2020. máj. 6. 19:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Rég rossz ha a saját fizetéseddel el kell számolni.
2020. máj. 6. 19:18
 10/10 anonim ***** válasza:
81%

Ebböl amit irtál,nehéz tanácsot adni.

Mivel csak ő keresett,te nem.

Sarkítva:Ha például neki két lukas gatyája van,mert valamire gyűjtöttetek,akkor jogos lehet például,a felvetés,hogy te 20-30 ezret miért akarsz egy parfümre elkölteni.

Amúgy ,én személy szerint soha nem szóltam,ha a barátnőm magára költött,és csinosabbnak,szeretett volna kinézni például.Hisz nekem akar tetszeni! Normális keretek között érthető,hogy egy nő ilyen dolgokra is költ.És rendben is can, ha nem megy a közös terveinkkel szembe.

Ugyanakkor én is megengedhetem magamnak,hogy egy jó szerszámgépet,vagy horgászfelszerelést megvegyek.

Közös kasszánál vannak közös költségek,és vannak tervek,amikre kell a pénz.

Ezeket meg kell beszélni,és egy nagyobb személyes kiadásnál azért illik megkérdezni a másikat,vagy legalább jelezni,hogy mit szeretnél,vagy ő mit szeretne.

Nálunk így működik.

2020. máj. 6. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!