Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van még esélyem olyan nőnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esélyem olyan nőnél akit egyszer elutasítottam?

Figyelt kérdés
Vagy felejtsem el.Biztos megalázva érezhette magát,ilyenkor mit gondolnak a nők?
2020. máj. 4. 14:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ mennyi idő telt el azóta hogy elutasított a srác. Ha egy éven belül keres én azt gondolnám hogy ha ló nincs még lehetek szamár a fiú szerint. Én meg szamár nem leszek.

Ha sok évvel ezelőtt történt az elutasítás lehet elgondolkoznék hogy érdekel-e. Mert mindketten valtozhattunk annyit hogy legyen értelme. Viszont ha pár hónap alatt "meggondolta magát" az számomra azt feltételezi hogy nem talált jobbat így amíg keresgél velem is beéri.

Maga az elutasítás pedig természetesen kellemetlen és rossz érzés ugyanúgy mint egy fiúnak. Ettől mondjuk megalázva nem érezném magam ha normálisan utasít el de nem is egy nagy élmény az biztos.

2020. máj. 4. 14:06
 2/12 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogyan, milyen körülmények közt utasítottad el, és hogy akkor, abban a helyzetben ő mennyire gondolta komolyan veled. Az ok, amiért elutasítottad, még fennáll? Vagy mi változott, amitől most mégis jó lenne?
2020. máj. 4. 14:37
 3/12 anonim ***** válasza:
Nagyon sok függ attól, hogy annak idején milyen indokkal és milyen stílusban utasítottad el az adott nőt. Az olyanfajta elutasítás, amely nem a nőről szól (pl. "nemrég szakítottam, ezért még lelkileg nem vagyok készen semmilyen kapcsolatra", "munkahelyi feladatok miatt most nem tudnék normális ismerkedésre időt szakítani") simán visszavonható. Ezzel szemben az olyan elutasítás, amely az ő kritikáján alapszik (pl. "nekem inkább a magas, vékony lányok tetszenek", "inkább olyannal ismerkednék, aki szeret sokat sportolni") már sokkal kevésbé. Ez utóbbi esetben ugyais a lány teljes joggal érezheti, hogy "ha ló nincs, szamár is jó" alapon választanád, s ez megalázó. Persze vannak nők, akik túl tudnak még ezen is lépni, ha valaki annyira nagyon tetszik nekik. De a többség szerintem inkább nemet mond ilyenkor.
2020. máj. 4. 14:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Személytől függ. Én pl nem adok esélyt olyannak, aki egyszer már nem kért belőlem. Teljesen mindegy mennyi idő telt el azóta.
2020. máj. 4. 14:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér.Miért ne lehetne esélyed?!
2020. máj. 4. 15:22
 6/12 anonim ***** válasza:

Haragot, gyűlöletet, szerelmet, megalázottságot, reményt, büszkeséget...nagyon sok mindent érezhet az a nő. De a lényeg úgyis az, hogy miért utasítottad el. És nem is annyira az, hogy mit mondtál, hanem a valóság. Mert azt úgyis lehet érezni, hogy mi volt az igazi ok.

Amúgy meg unatkozol? Mert ha igen, akkor inkább hagyd békén.

2020. máj. 4. 19:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Na hogy alakult? Felkerested?
2020. máj. 5. 18:15
 8/12 A kérdező kommentje:
hetesnek:nem
2020. máj. 5. 21:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Gondolom már letiltott mindenhonnan.
2020. máj. 5. 21:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Lehet nem rossz ötlet felkeresni, attól függ hogy miért utasítottad el.
2020. máj. 5. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!