Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözött párok! Nálatok hogy zajlott a költözés? Ki szervezett többet?
Összeköltözés előtt állunk a barátommal (másfél éve együtt) és azt érzem sokkal több részt veszek ki a szervezésből mint ő.
Mielőtt jönnek a tipikus gyakoris válaszok, szeret. Rengeteg módon érezteti. Bújik, ölel, bókol, meglep, figyelmes stb. De amikor szervezős dologról van szó, legyen az egy program, vagy most a költözés, sokkal kevesebb részét veszi ki az egészből. Szeretne költözni, ezt tudom, ő is a szüleivel lakik meg én is, de engem sokkal jobban mozgat az egész téma, folyamatosan lakásokat nézek, folyamatosan erről beszélnék vele, mutogatnék neki lakásokat, ő meg mindig annyit reagál, hogy nézzek ki párat és eljön velem.
Tényleg így kéne ennek mennie?
Mindketten dolgozunk amúgy otthonról perpill, ismerjük egymást már 7 éve, abból másfél éve vagyunk együtt és jó a kapcsolatunk, minden működik, csak ez nem...
Bezzeg ha mondjuk olyan dologról van szó amit imád (pl fesztiválok), azokról órákat tud beszélni, meg leszervezni, hogy melyikre hogyan mehetnénk...
22L - 23F
Óó férfibetegség. Ami neki fontos, az azonnal, ami nekem/nekünk, azért... hát... "Amit egyszer egy férfi megígér, arra nem kell 3 évente emlékeztetni." És akkor ezzel azt hiszem mindent elmondtam.
Az első összeköltözésünk nagyon flottul ment, igazából adta magát. Pont akkor kezdte kényelmetlenül érezni magát az albérletében, amikor nekem elköltözött a lakótársam, így evidens volt, hogy beköltözik az én albérletembe és kész. Nem volt túl nagy szervezési igénye. Amikor lakást vettünk az már poénosabb volt. Ott is megvolt a magunk kis vitája, hogy ki mennyi energiát fektet a hirdetések nézegetésébe. Én naponta mutogattam neki a lakásokat, többször is átugorva egy hirdetést, amit egy ilyen vitánk utáni napon átküldött nekem munkaidőben. Na mondom, ez... köszi, nagy segítség. :D Aztán napokig rágta a fülem, hogy neki az tetszik. Hát jó, akkor kezdjük el leválogatni, hogy melyikek tetszenek és nézzük meg őket. Ez volt az első amit megnéztünk és az utolsó is. Már aznap hazafelé, az autóban, néma csendben értettük egymás hallgatásából, hogy ez eldőlt. Azóta kapom az ívet, hogy ezt is ő intézte és végül is igaz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!