Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő olyankor, ha életem szerelme külföldön él, én pedig még mindig Magyarországon vagyok?
A vőlegényem immáron negyedik éve kint él külföldön, ott dolgozik. Én itthon vagyok, jó állásom van, és a szüleimmel nagyon szoros kapcsolatot ápolok, a szívem megszakadna őket itt hagyni. A vőlegényemnek eszébe sincs visszaköltözni, max. 10 év múlva.
Valakivel esetleg történt hasonló szituáció?
Szerelmetek illetve szülők?
Ha a szerelmet választanám, hogyan viseljem el azt a gondolatot,hogy a szüleimet évente egyszer, kétszer láthatnám?
Negyedik éve halasztom a kiköltözésemet.. :(
27 L/ 26 F
4 éve nem láttad a vőlegényed?????
Ez ugye nem komoly?
De. Találkozunk 2-3 havonta.
Elnézést ha nem érthetően fogalmaztam.
4 éve nem élünk együtt, mert ő külföldön van, de szoktunk találkozni.
Sajnálom hogy ezt mondom de ez a kapcsolat halálra van ítélve.
A távkapcsolatok nem működnek.
A szüleid sokkal nagyobb dolog mint egy "vőlegény".
Gondolod hogy a pasinak nincs kint kalandja?
Évente 4x találkoztok.....
Mekkora a távolság? Mert ha csak nem 8000km akkor nagyon kevesszer találkoztok de még akkor is az ilyen 2 hónapos találkozók lennének a jok...!
Ki lehet bírni de választani kell majd idővel hogy ki mész vagy hagyod... amugy ő meg miert van kint valamilyen vezető vagy csak simán mosogatószer vagy pincér...? Amugy 27 évesen mar illene kicsit önállósodni! Nem pedig egésznap a szülők nyakán lógni...!
5/5 Véleményező!
Megemlítettem, hogy van állásom. Akkor mégis,hogy a fészkes fenébe lógnék a szüleim nyakán? Szüleimet én segítem ki anyagilag is, és mindenben amire szükségük van.
Igen, vezető külföldön, a távolság pedig 2000 km.
Azert értettem ugy hogy rajtuk logsz mert nem mész ki a volegenyedhez mar négy éve! A szuleidnek külföldön is tudsz pénzt küldeni!
+ ez a 3 hónapos talalkozasok nagyon gyengék! Nem olyan nagy a távolság nem kell szállodában meg szállnod! A repülőjegy is 100 ezer körül van +- 20 ezer forint! Ha vezetői állásban van akkor neki ez meg sem kottyan! Főleg ugy ha nem csak ő állja hanem te is pl ő 70% te meg 30%-ot
Illene másfél havonta találkozni vagy oda költözni...! A távkapcsolat max 2-3 évig működik de nem ugy hogy mindketten lassan 30-ak vagytok + jegyesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!