Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beletennetek egy olyan házba több millió forintot, amiben nincs tulajdonreszetek?
Figyelt kérdés
Barátnőm felujit a vőlegényevel, és az évek alatt osszesporolt pénzét beleteszi a ház felújításaba, ami a pasi néven van. Ezután fognak még osszehazasodni, osszekoltozni. Ez nem rizikós? Vagy ez teljesen normális?2020. ápr. 21. 22:21
1/22 anonim válasza:
Hát ez majd akkor derül ki amikor válnak..
2/22 anonim válasza:
Én nem tennék bele csak közös tulajdonú házba. Vagy úgy hogy ha összeházasodunk, szerződést írnánk hogy a házba befektetett pénzemet visszakapom válás esetén.
3/22 anonim válasza:
Soha,csak ha lenne benne tulajdon részem.
Üzletben se szerelem se barátság nincsen soha.
4/22 anonim válasza:
Van az az állapot, főleg esküvő környékén, amikor a válaszom igen.
A másik, hogy nem mindegy, mibe fektet. Mozdítható, vagy sem...
5/22 anonim válasza:
Egyik ismerősöm ugyanígy járt, az akkor még vőlegényének a lakásába jópár millát beletett. Azóta már el is váltak, eszében sem volt a fickónak visszaadni a pénzt.
6/22 A kérdező kommentje:
Nem mozdítható, magát a házat tatarozzak, újítják fel.
2020. ápr. 21. 22:32
7/22 anonim válasza:
A számlákat azért a saját nevére kérje és tegye el.
8/22 anonim válasza:
Én eleve nem költöznék be olyan házba, ahonnan bármikor egyik napról a másikra kirakhatnak egy szál bugyiban. Nagyon hülyének kell lenni, hogy valaki egy ilyen házba még a pénzét is beleöntse mindenféle papír nélkül. Pedig hány ilyen van... Az egyik barátnőm pasija is megörökölte a nagyi lepukkant ezer éves kis házát és gyönyörűen felújították és berendezték a barátnőm pénzéből. Persze papír nincs semmiről. Hát, ők tudják. Lebeszélni úgyse tudod, mert akkor még te leszel a szemét.
9/22 anonim válasza:
Nem. 100 000 fölött vagy ajándéknak szánom a pénzt és soha nem várom vissza, vagy papírozok.
10/22 anonim válasza:
Röviden? Nooo, no, nooo...
A menyasszonyommal jártam úgy, hogy mindenki tett bele a vételárba (tulajdonrész is járt érte), de a felújítás már "rugalmasabban" ment. Aztán szakításkor még a "lakberendezési díjat" is ki akarta "számlázni", miközben majdnem minden mozdíthatót elvitt, holott azok zömét én fizettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!