Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal házasságot, családot tervezünk. Úgy alakult
ki, hogy a takarítás 90%-át én csinálom, ő meg a
sütés-főzés 90%-át. Ő a férfi. Eddig bevállt, de
páran beszóltak, hogy ez így nem jó. Szerintetek?
Szerintem ha ez nektek így tökéletes és mindenki kiveszi a részét azzal, amit szeret csinálni, akkor szuper és senkinek semmi beleszólása a dologba.
2020. ápr. 16. 14:18
Nektek jó? Ha igen, miért foglalkozol azzal, mások mit mondanak?
2020. ápr. 16. 14:18
Ennyire buták vagytok, hogy mások döntenek az életetekről?
Mennyi dugást engednek nektek?
2020. ápr. 16. 14:19
Ha nektek bevált így, miért hallgatnátok mások véleményére? Egyébként szerintem jól csináljátok. Ha te nem érzed jól magad a konyhában, de ő igen, akkor ezzel nincs baj.
2020. ápr. 16. 14:22
Ha nektek jó,másnak mi köze hozzá?
2020. ápr. 16. 14:31
Nálunk pont ugyan ez van, csak fordítva. Én vagyok a lány, én főzök, vásárlok nagyrészt be és én se vagyok nagy rendtartó, a férjem pedig mos, rendet rak, takarít, de azért ebbe én is be szoktam kicsit segíteni. Persze nálunk szokott konfliktus lenni ebből, mert én nem takarítok el magam után eléggé a férjem szerint, meg nem jól teregetek, takarítok... na mindegy. Szerintem is jó ez a megosztás, ha nektek ez így jó, így vált be. Mások véleménye pedig ne érdekeljen, ha ti mindketten elégedettek vagyok ezzel. :)
2020. ápr. 16. 14:32
Senkinek semmi joga beleszólni. Nekem álmom lenne egy ilyen felállás kb :D
24/N
2020. ápr. 16. 14:33
Ha 3 óra a takarítás és 1 a főzés, akkor nem OK. De nem csak ennyi van egy ház körül. Az összes munkát arányosan kell megosztani, az, hogy nektek adott területen ez hány százalék, rátok tartozik.
2020. ápr. 16. 14:38
Amikor nem home office-ban vagyok itthon, hanem mindketten eljárunk dolgozni, nálunk is kb ez a helyzet. Nő vagyok, de nagyon nem szeretek főzni, az ember viszont imád. Én meg takarítani szeretek, teregetni, vasalni... bármit.
Ha így jó nektek, akkor hálaisten! Hogy ki mit mond: mindenki a sajátja előtt söprögessen... biztos van mit.
2020. ápr. 16. 14:47
Ne törődj a beszólogatókkal. Sajnos a magyar társadalom még mindig elég maradi, nem tudja feldolgozni, ha egy nő, leendő feleség és anya nem jeleskedik a konyhában...
Számomra is ez lenne az ideális, de ilyen férfit alig találni... Te hol találtad? :)
2020. ápr. 16. 14:50
Kapcsolódó kérdések: