Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy bírjátok a mostani bezártságot?
Nem vagyunk bezárva, járok dolgozni.
Van mit csinálni otthon is. Lassan szünet vége, tanulni kell a gyerekekkel, utána estig kint vagyunk velük az udvaron vagy a kertben. Idén újra lett veteményes. Azt se tiltja semmi, hogy a faluban, vagy a falu körüli erdőben tegyünk egy kört.
Ilyenkor látszik, mi a különbség a kertes ház és a panel között.
Az együtt töltött időt szeretem. 0-24 elvagyunk, csak sajnos nekem még kell dolgozni.
Eddig sem volt másabb az életem mint most.
eljárok dolgozni vásárolni, edzeni, háztartás, kert, ez most is mind megvan, néha 1-2 haverral találkoztunk de az annyira nagyon nem hiányzik.
És eddig sem volt rá lehetőségem illetve nem kellettem egy nőnek sem az utóbbi 5 évben , kicsi az esély, hogy pont most fogok.
Sajnálom, kérdező.
Nekünk még csak úton a gyerek, szóval pont megúsztuk, hogy egy kis bajkeverőt kelljen lekötni egész nap. Mindketten home office-ban vagyunk a párommal 51 négyzetméteren plusz erkély, nagyon élvezzük, már egy hónapja így van, mi nem megyünk egymás idegeire. De gyerekkel nyilván tök más...
Napközben dolgozom (távmunka)
Este:
- futás (muszáj mozogni, túl sokat ülök)
- olvasás
- zene hallgatás
- belevágtam egy új hobbiba, még csak ismerkedem a témával
- egy-egy film vagy sorozat a netflilxen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!