Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció idején, az alatt a pár nap alatt, amikor nem lehet "mindent megtenni". A kérdés: az a 'normális', hogy a nők, azaz a feleségek ilyenkor a férfit kézzel/szájjal kielégítik? Azaz megadják a férfinak az orgazmust, ha igényli azt?
Egy nő ismerősöm szerint ez szinte mindenhol így van, ez a megszokott!
Szerintem meg nem.
A kérdés: mi a "normális"? Szerintem a pasik vagy maguk intézik el a párjuk nélkül, vagy várnak az együttléttel pár napot!
Én megszoktam tenni a barátomnak, egyrészt, mert szeretem, ha örül, másrészt én is élvezem.
Párja válogatja. Ez is normális, és a pár napos kihagyás is.
Majdnem minden normális, ami szabad akarattal, és vággyal történik.
Amíg nem az megy, hogy "le kell szopnod, különben lehet hogy megcsallak, mert nem elégitesz ki rendesen" addig persze, normális, ha menstruáció alatt a nő kielégíti a párját.
Még az is normális, ha szexelnek.
Az a normalis, ami mindenkinek jo. En nem verem ki a paromnak, mert abbol ugyis tobbet akar, kiverni ki tudja maganak is eleve. Az oralt meg nem szeretem, kb 1-2 havonta van hozza kedvem, nyilvan ez eleg ritkan esik pont a menstruacio napjaira.
Szoval nalunk a leggyakoribb eset, hogy kb 2-3 napig nincs semmi, utana meg mehet a sima szex. Van amikor szexelunk az elso harom napban is, igazabol hangulatfuggo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!