Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan játszhatok egy férfivel?
Figyelt kérdés
szeretném elérni, hogy megőrüljön2020. ápr. 2. 23:45
1/11 anonim válasza:
Legyél jó nő és bármire ráveszed őket.
2/11 A kérdező kommentje:
hogyan tudom befolyásolni?
2020. ápr. 2. 23:48
3/11 Noren1989 válasza:
Bablevessel, pörkölttel.
Főzd finomra, és fűszerezd el csak neki.
Garantáltan megőrül.
4/11 anonim válasza:
...? Ugye tudod, hogy valakit őrületbe kergetni az bűncselekmény? Mármint, ha komolyan gondolod, mint a Monte Cristo grófja. Ha csak azt gondolod, hogy majd cukkolod meg ilyenek, annak nem jósolok nagy jövőt. Kidob a rákba, ignorál, le vagy tudva.
5/11 anonim válasza:
Szia!
Én nő vagyok és nem igazán gondolom, hogy ezeknek a játékoknak van értelme, add önmagad. Mármint ha olyan dolgokra gondolsz, hogy féltékennyé tenni vagy azt mutatni, hogy nem érdekel. Szerintem ezek óriási hülyeségek, nem ezen fog múlni, ha valóban érdekled.
Ha szexuális dolgokra gondolsz, az nyilván más.
6/11 anonim válasza:
Egyébként miért szeretnéd befolyásolni?
Férfi, nem gyerek.
7/11 anonim válasza:
"Kérdések hasonló témában: tesztoszteron"
lol.
Szerintem csak add magadat. Attól tuti megőrül.
9/11 anonim válasza:
Attól függ, ha ocsmány vagy akkor sehogy. Ha les-zar akkor sehogy, ha mást szeret akkor sehogy. Ha szeret akkor meg minek játszani vele?
10/11 anonim válasza:
Megfogod finoman a fütyikéjét és .........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!