Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az első randitól számítva,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első randitól számítva, mikor feküdtetek le először a párotoktól és mennyi idő után költöztetek össze?

Figyelt kérdés
2020. márc. 27. 10:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
20%

Az én tapasztalatom férfiként, hogy társkeresőn megismert nők, már a második randin szexelnek.

Persze érettebb nőkről beszélek (30 fölött), nekem csak ilyenekkel van tapasztalatom, volt akit alig tudtam lebeszélni, hogy még várjunk, annyira akarta (persze azért mert nem tetszett, de neki nem ezt mondtam.

Az biztos, hogy én alakítottam úgy, maguktól nem mindig ajánlották volna fel a szexet, de, mindegyik benne volt, ha én akartam és így alakítottam.

2020. márc. 27. 11:02
 2/20 anonim ***** válasza:
0%
Minden hosszú kapcsolatom első randis szex-el kezdődött, összeköltözni pedig volt akivel azonnal, de ez kényesebb helyzet ennél, másikkal fél év után amit nagyon nagyon nem akartam és borzasztóan meg is bántam de addig zsarolt mig belementem csak hagyja már abba.
2020. márc. 27. 11:03
 3/20 anonim ***** válasza:
81%
Mi az első randin sexeltünk. Azóta van már 2 gyerek és együtt élünk 10 éve.
2020. márc. 27. 11:04
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

2 héttel később, harmadik randi

Január végén találkoztunk először és Valentin napon :)

Júniusban költöztünk össze, kb 4-5 hónapja voltunk együtt

De ennek már 4 éve :)

2020. márc. 27. 11:13
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Első. Költözés 2 hónap után. Tartott 5 évig. A legutóbbival.

Az előzővel is az elsőn, és együtt voltunk majd 1 évet, 3 hónap után jött ide.

2020. márc. 27. 11:15
 6/20 anonim ***** válasza:
61%
Ja és igen, nekem is a valamit érő kapcsolataim az első randin, de legkésőbb 2 héttel utána szexszel végződtek... Ennyit a nagy szűzikézésről, én nem fogom magam visszafogni azért, hogy ne nézzenek ribncnak.
2020. márc. 27. 11:15
 7/20 anonim ***** válasza:
76%

Első találkozás: szeptember 1

Első randi: október 23

Első szex: november 27

20L + 21F

2020. márc. 27. 11:20
 8/20 anonim ***** válasza:
81%
Első randi, majd 10 hónap múlva szex. Majd 4 év múlva összeköltözés. Onnan 7 év múlva házasság. Ezzel tutira bekerülnék a Guinness rekordok könyvébe!
2020. márc. 27. 11:29
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Második randin lefeküdtünk. Az elsőn csak azért nem, mert a városban voltunk és mászkáltunk mindenfelé, de amúgy felőlem már akkor is lehetett volna. Előzőleg egyszer találkoztunk csak, két nappal az első randi előtt.

Nem egész két héttel később már összecuccoltunk.

6 éve együtt, most már házasokként, babát várva :)

21/28 voltunk akkor.

2020. márc. 27. 12:00
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát nállunk gyorsan ment, és nem ugy ahogyan szokott lenni. Legelső tali kettesben sex, még aznap megbeszéltük hogy legyünk együtt 3-4 nap mulva össze költöztünk. És utánna elmentünk randizni. Kb 8 nap alatt történt ez. Azóta már egy évesek vagyunk :)
2020. márc. 27. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!