Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első randitól számítva, mikor feküdtetek le először a párotoktól és mennyi idő után költöztetek össze?
Az én tapasztalatom férfiként, hogy társkeresőn megismert nők, már a második randin szexelnek.
Persze érettebb nőkről beszélek (30 fölött), nekem csak ilyenekkel van tapasztalatom, volt akit alig tudtam lebeszélni, hogy még várjunk, annyira akarta (persze azért mert nem tetszett, de neki nem ezt mondtam.
Az biztos, hogy én alakítottam úgy, maguktól nem mindig ajánlották volna fel a szexet, de, mindegyik benne volt, ha én akartam és így alakítottam.
2 héttel később, harmadik randi
Január végén találkoztunk először és Valentin napon :)
Júniusban költöztünk össze, kb 4-5 hónapja voltunk együtt
De ennek már 4 éve :)
Első. Költözés 2 hónap után. Tartott 5 évig. A legutóbbival.
Az előzővel is az elsőn, és együtt voltunk majd 1 évet, 3 hónap után jött ide.
Első találkozás: szeptember 1
Első randi: október 23
Első szex: november 27
20L + 21F
Második randin lefeküdtünk. Az elsőn csak azért nem, mert a városban voltunk és mászkáltunk mindenfelé, de amúgy felőlem már akkor is lehetett volna. Előzőleg egyszer találkoztunk csak, két nappal az első randi előtt.
Nem egész két héttel később már összecuccoltunk.
6 éve együtt, most már házasokként, babát várva :)
21/28 voltunk akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!