Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen idegesítő szokása van a párotoknak, amitől ti teljesen kiborultok és nagyon nehezen viselitek el?
Amikor csípked, és fáj... De én nem csikizhetem, mert utálja... :D
Mint a gyerekek :D
Amugy más nincs :)
A kutyái számára a legfontosabbak, ölelgeti, puszilgatja őket, én meg el vagyok hanyagolva, emellett férfiakkal csetel, hazudozik, lusta, egész nap csak aludna.reggel 1 órát, lefekvés előtt 2 órát készülődik. nem takarít, depressziós, bipoláris, önző, szeretetlen, exeivel tartja a kapcsolatot, hűtlen, soha nem fejezi ki, hogy szeret, nem keresi a találkozást, kapcsolatfüggő, nárcisztikus, hisztis, agresszív, tiszteletlen, elégedetlen, szuicid hajlamú, érzelmi analfabéta, de azt gondolja magáról, hogy magas érzelmi intelligenciával rendelkezik.
mindemellett ezekkel a tulajdonságaival együtt is szerettem, ő volt álmaim nője, hihetetlen karaktere van, emellett nagyon jó nő és néha voltak jó napjaink együtt. de sajnos ezek az okok kiölték belőlem a szerelmet (ő soha nem is volt belém szerelmes) és teljesen kiábrándultam belőle a végére. múlt héten szakítottunk.
Ha rágózik, és mindig nyitott szájjal csinálja, mindig megbánom hogy adok neki rágót. :D
A ruháit hajlamos az ágyra tenni ami idegesít, mert nekem az ágy teljesen tabu.
Ha eszik akkor nem törödik azzal hogy leeszik, lemorzsáz a földre.
Nagyon ragaszkodik a régi dolgaihoz, utalja ha kicsit pakolászok közöttük, vagy kiakarom dobni. :D
Asszem ennyi
Utolsó vagyok, eszemben jutott hogy nem horkol, de nyammog álmában ami kevésbé zavar mint a horkolás szóval összetehetem a kezem. :)
Mert kinem állhatom a horkolást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!