Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 2-3 ev után illik össze költözni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2-3 ev után illik össze költözni?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne ,hogy ki mennyit várt az összeköltözéssel? Én és a párom mar 2 És fél éve vagyunk együtt. Teljesen jo a kapcsolatunk viszont nem akarunk meg össze költözni . Manapság már pár hónap után össze költöznek a párok. Nem tudom mi az ami elfogadott úgymond. Csak kíváncsiságból kérdezem!! Nem a válaszolók válaszai alapján szeretnék biztosabb lenni ! :)
2020. febr. 25. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

Most miért kell másokhoz hasonlítgatnod magad? Ez mire jó úgy őszintén?

Mi párommal 4 és fél évig voltunk távkapcsolatban, utána költöztünk csak össze.

Nagyon sok tényező függvénye, hogy össze tudjatok költözni! Pl. jól működik-e a kapcsolat, dolgoztok-e, önállóak vagytok-e, van-e pénzetek, ki tudjátok-e fizetni az albérletet..stb.

2020. febr. 25. 20:25
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Te aszerint élsz, hogy mások szerint mi az illendő, elfogadott? A szüleim fél év ismeretség után házasodtak össze 1975-ben. Mi a férjemmel 3 hónap után költöztünk össze. Akkor jó összeköltözni, ha mindkét fél erre vágyik, és megvannak az anyagi lehetőségek.
2020. febr. 25. 20:25
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Nincs olyan, hogy illik, vagy elfogadott! A ti élethelyzetetek, akaratotok, akár korotok dönti el. Ha úgy érzed, hogy -e nélkül is fejlődik a kapcsolatotok, és nem rekedt meg a randizgatásnál, akkor biztos így a jó.
2020. febr. 25. 20:29
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

Ebben nincs illik-nem illik: akkor költözzetek össze, amikor vágytok az állandó együttlétre (állandó = munkaidőn kívül), ha albérleti lenne, akkor pénz is kell, belépőként pedig 2 havi lakbérnek megfelelő kaució.

Mivel nincs szándékotokban összeköltözni, akkor marad az, amit az első mondatban írtam.

2020. febr. 25. 20:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Irtam,hogy csak kíváncsiságból kérdezem! :) nem a válaszolók válaszai alapján szeretnék elindulni. Pont ezt irtam le a kérdésben. :) 25/N 27/F egyébként. Anyagi helyzet oke stb. Stb . :) de tényleg csak úgy erdeklodom. Nyugi van.
2020. febr. 25. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi 2 hét után költöztünk össze, de ezek mi vagyunk. Nekünk erre igényünk volt, és egyébként sem megbeszéltük a dolgot, csak egyszerűen így alakult (valahogy minden este ott aludtam nála, aztán már kényelmesebb volt váltás ruhát is vinnem, és egyszer csak az tűnt fel, hogy csak mosni járok már haza heti egyszer).

Szerintem azért ha egy pár tartósan tervez, közös jövőt, családot, akkor érdemes ennyi idő után összeköltözni, de mindennek csak akkor lenne értelme, ha igényelnétek. Ha nem igénylitek, akkor teljesen mindegy, hogy mit illik és mások hogy csinálják, ez a ti kapcsolatotok, a ti életetek, nektek kell megfelelnie.

2020. febr. 25. 21:24
 7/7 anonim ***** válasza:
65%
Ezt a párodtól kellene megkérdezni. Én nem tartanám párkapcsolatnak azt a valamit, amiben még mindig csak átmegyünk egymáshoz... De megértem, ha más meg nem így érzi
2020. febr. 25. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!