Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2-3 ev után illik össze költözni?
Most miért kell másokhoz hasonlítgatnod magad? Ez mire jó úgy őszintén?
Mi párommal 4 és fél évig voltunk távkapcsolatban, utána költöztünk csak össze.
Nagyon sok tényező függvénye, hogy össze tudjatok költözni! Pl. jól működik-e a kapcsolat, dolgoztok-e, önállóak vagytok-e, van-e pénzetek, ki tudjátok-e fizetni az albérletet..stb.
Ebben nincs illik-nem illik: akkor költözzetek össze, amikor vágytok az állandó együttlétre (állandó = munkaidőn kívül), ha albérleti lenne, akkor pénz is kell, belépőként pedig 2 havi lakbérnek megfelelő kaució.
Mivel nincs szándékotokban összeköltözni, akkor marad az, amit az első mondatban írtam.
Mi 2 hét után költöztünk össze, de ezek mi vagyunk. Nekünk erre igényünk volt, és egyébként sem megbeszéltük a dolgot, csak egyszerűen így alakult (valahogy minden este ott aludtam nála, aztán már kényelmesebb volt váltás ruhát is vinnem, és egyszer csak az tűnt fel, hogy csak mosni járok már haza heti egyszer).
Szerintem azért ha egy pár tartósan tervez, közös jövőt, családot, akkor érdemes ennyi idő után összeköltözni, de mindennek csak akkor lenne értelme, ha igényelnétek. Ha nem igénylitek, akkor teljesen mindegy, hogy mit illik és mások hogy csinálják, ez a ti kapcsolatotok, a ti életetek, nektek kell megfelelnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!