Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hány találkozás/hét a normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány találkozás/hét a normális a párotokkal?

Figyelt kérdés
mind2en 22 évesek vagyunk, még szüleinknél lakunk, másfél éve vagyunk együtt, első naptól kezdve minden nap találkoztunk legalább fél órára. Ennyi idő után felvettette, mi lenne ha 1héten csak 3x látnánk egymást.....úgy érzem olyan kevés...igyis minden nap az a 2 óra max amit együtt voltunk, késő estig dolgozik, én meg fősulira járok, tegyem hozzá ezzel akar pénzt spórolni ....

2020. febr. 19. 17:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem heti 1 volt az előzővel, igaz akkor délutántól estig. A mostanival 4 éve együtt élünk, azaz szinte 0-24. Az előbbi kicsit kevés volt, az utóbbi kicsit sok. Valahol a kettő között van a jó.
2020. febr. 19. 17:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Emberfüggő. Nekem heti 2 is bőven elég, ha tartalmasan telik, másnak minden nap van rá igénye.
2020. febr. 19. 17:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk minden nap összefutni ilyen röpke időre tènyleg nincs túl sok èrtelme. Mármint nyilván legalább látjátok egymást, de nem valami tartalmas...

De mindig csak ilyen rövid idő jut? Nincs olyan, hogy normálisan együtt töltötök egy egèsz napot?

2020. febr. 19. 17:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

heti 2-3, ki hogy ér rá.

1 az nagyon kevés, állandóan együtt lenni meg sok.

2020. febr. 19. 17:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem feltétlenül a találkozások számában van a lényeg, bár ebben sincs olyan, hogy "normális", mindenkinek más az igénye. Amíg össze nem költöztünk a párommal, addig mi is minden nap találkoztunk, és nem is csak fél órákra, nekünk abszolút ez volt az igényünk, hogy folyton egymás nyakán lógjunk, és így, hogy együtt élünk is, amíg dolgozunk és nem együtt vagyunk, akkor is folyamatosan beszélgetünk, mert még így is hiányzunk egymásnak. Ehhez képest az első válaszolónak ez már sok lenne, mert nyilván mások vagyunk, más a habitusunk, egyszerűen mást szeretünk, pont. Mindkettő hozzáállás normális, szerintem, a lényeg csak annyi, hogy megtaláld azt, aki ugyanazt szeretné, és ugyanaz az igénye, mint neked.

Viszont a napi fél órát ha felváltja mondjuk a heti 3x 4-5 óra, akkor az valószínűleg tartalmasabb és jobb lenne, mint ami eddig volt.

De próbáljátok ki, ha nem megy, akkor gondolom újratervezitek, aztán majd meglátjátok, hogyan tovább.

2020. febr. 19. 17:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

18 nap netes ismerkedés, majd a kapcsolatunk kezdetén 2 hét alatt 3 randink volt ( vizsgaidőszak végefelé volt épp mindkettőnknek), a 3. randink napjàn végeztem arra az évre az utolsó vizsgàval, ő előző nap. Megünnepeltük😆😆. Onnantól heti 4-5 napot együtt töltöttünk. Szűk 1 év utàn összeköltöztünk, majd fél évre rà össze is hàzasodtunk. (10 éve együtt:)

Nekünk jó volt így teljesen, az eleje is. 34/N, 31/F

Ezt ti érzitek, hogy elég - e, hogy van időtök stb.

2020. febr. 19. 23:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi is mindketten egyetemisták vagyunk. Szorgalmi időszakban heti 3 napot találkozunk, vizsgaidőszakban 5-6, szünetekben szinte minden nap. 4 éve vagyunk együtt, kicsit sokallnám, ha ezidőalatt minden nap együtt lettünk volna.
2020. febr. 19. 23:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a fura ebben az egészben, hogy ezt előre el akarja tervezni. Amíg nem éltünk együtt, a találkozások száma mindig attól függött, hogy aktuálisan mennyire vagyunk elfoglaltak és fáradtak, nem kezdtünk el strigulázni, hogy ezen a héten már találkoztunk x-szer, aztúl sok, jövő héten majd kevesebbszer kéne...
2020. febr. 20. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!