Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hogyha a párotok, akivel együtt tervezitek az életeteket, szeretne venni egy lakást, de úgy hogy mindet ő fizeti, szóval az övé lenne a lakás?
Ertem amit irtok nehányan, de itt azt irta a kommentbe hogy nincs penze a srácnak. Nyilvan ha neki van, es a csajnak semmi, persze hogy a srácé a lakas. De annak mi ertelme van, hogy adott 2 ember, es külön kinlodjon hitellel, meg önerővel mindkettő, ahelyett hogy közösrn oldanák meg? Szerintem ilyen akkor van ha valamelyik fél bizonytalan. Azt meg tenyleg nem ertem ha mindketto fele fele tulajdonos, hogy lehet kisemmizni, amit oly sokan emlegetnek ezen az oldalon. Persze rosszul ki lehet jönni, de abszolut kisemmizve nem hiszem. (Egy kis off: Ilyet egyszer hallottam, nem tudom mennyire igaz, de egy vallakozo ferfi sokmindent a nejere iratott hogy ne az ovén legyen, gondolom valami susmus lehetett, mert ugy intezte mintha nem is lenne kb bevetele. Aztan amikor váltak, az asszony nem akart osztozni. Nem szép nyilvan, de valamilyen szinten a sajat haracsolasa vezetett ide. A legnagyobb banata az volt hogy a szeretoje akivel villogott lelepett, mert hat az anyagi szinvonal nem volt meg.) Egyebkent anyam is ezt szajkozta h ki lett semizve, persze apam szemet modon lepett le ez teny. De hitel hitel hatan volt, szoval igazabol nem lett kisemmizve mert ahhoz kellett volna barmi ami nem hitelre lett veve. De nem volt. Szoval ezek a történetek sokszor sántítanak.
Ha közös jövőt tervezel, meg kellene beszelni hogy a masik is azt tervez- e, mielőtt meglepi ér.
"Az biztos, hogy nincsen pénze."
Akkor hogy akar venni? A hitelt nem kap önerő nèlkül. Na meg ha hitel, akkor már ott bukó, hogy hiába csak ő fizeti a törlesztőt, együttèlès alatt a fizetett törlesztők èrtèkènek a felère igènyt tarthat a másik fèl is. Szóval az amit feltètezhetően akar, hogy csak az övè legyen a kecó, itt el is bukik.
Nem èrtem, a semmire minek nagymenősködni?
Az más dolog lenne, ha van spórolt vagy örökölt pènzre rá.
De ha nincs, ès hitellel menne csak, akkor abba èn nem lennèk benne, mert akkor már lehetne közös is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!