Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem nem foglalkozik magával mit tegyek?
Már annak figyelmeztető jelnek kellett volna lenni,hogy az elején is szólnod kellett Neki ezért. Ha valakivel odáig eljutsz,hogy közelebbi kapcsolatba kerültök, főleg,hogy a férjed lesz, nem hiszem,hogy nem vetted észre korábban azt,hogy ezzel nagy baj van Nála.
Elvileg kínos, tudom, de érezze Ő magát kínosan, Te pedig beszélj Vele erről őszintén. Mondd meg Neki,hogy amennyiben nem hajlandó változtatni elhagyod.
Szomorú,hogy ilyen alap dologról beszélni kell.
Egyszer nekem ezt bejátszotta exem h nem fürdött
Én ra borítottam “véletlenül” egy pohár vizet 😀vette a lapot ...
Hát és te 2 napja nem tisztálkodott pasival lefekszel? (Egy ágyba) Lábát seggèt facát mossa?
Van egy kollégám bűdös Józsika. Nyáron legalább zuhanyzik a munkahelyén, "hidegben" nem. De otthon sem nagyon,ráadásul otthon bent cigizik.
Szóval már reggel büdös, egyedülálló magárá főz de amit hoz ebédre is kb olyan büdös mint ő. Azt hittem csak ő ilyen. De ezek szerint....
Az exem is ilyen volt. 2-3 naponta zuhanyozott. Mikor rászóltam, még neki állt feljebb, mert hogy az egy hülyeség, hogy naponta kell zuhanyozni, attól csak kiszárad a bőre. Ő télen biztos nem fog naponta. Nyáron ok, ha megizzad az ember, de nem télen, ez volt a válasz. Volt olyan, hogy csütörtök este lezuhanyozott, vasárnap este meg szexelni akart. Elküldtem valahova.
Neked kell tudni, hogy kibírod-e így vele. Ha ilyen igénytelen, ez jobb nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!