Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy a páromat kicsit féltékennyé tegyem?
Az ellaposodásnak nem a féltékennyé tevés az ellenszere. Ez egy rendkívül gyerekes dolog ami rosszul is elsülhet ha a párod nem úgy reagál. Felesleges gyerekes játszmázás.
Próbáld inkább feldobni a kapcsolatot, utazzatok el, randizzatok, mondd el neki hogy jól esne kicsit több figyelem, random lepjétek meg egymást, szex különböző helyeken stb. Ezt meg felejtsd el.
Anyukád ezt tanította neked, hogy viselkedj gyerekesen? Ő is így tartja talán életben a kapcsolatát apukáddal?
Tudod te egyáltalán, hogy mi a féltékenység? Ez nem egyenlő a féltéssel! A féltékenység merőben negatív viselkedés.
Miért nem ülsz le és őszintén beszélgetsz vele mindenről?
Én egyszer csináltam ilyet, nem pont jól sült el...
Neked sem ajánlanám ezeket a kis játszmázásokat.
"szeretném ha nem laposodna el a kapcsolat" Ne haragudj, tényleg nem bántásból kérdezem, de hány éves vagy? Egy kapcsolatot nem az fog feldobni, hogy féltékennyé teszed a pasid, kicsit szerintem használd a nőiességed, többre fogsz vele menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!