Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan vegyem rá hogy összeköl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá hogy összeköltozzünk? 23L,33F

Figyelt kérdés

2éve vagyunk együtt, másfél éve nálunk alszik mindennap, de én már szeretnék külön menni, de ő csak mindig aval van h majd meg majd....

Alandoan másokat hasonlítgat hozzánk hogy más sem költözött hamarabb össze...

Lehet hogy nem gondolja velem komolyan?

Ha szeretek valakit és komolyan gondolom vele akkor leszarom azt h mióta vagyok vele nem?

#párkapcsolat #Összekoltözés
2020. febr. 7. 19:57
 1/9 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
80%
Körülmények?
2020. febr. 7. 19:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Talán anyagi oka van. Így kényelmesebb.
2020. febr. 7. 20:01
 3/9 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy mindketten dolgozunk
2020. febr. 7. 20:02
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Ez igen! etetitek, itatjátok, de hogy összekösse veled az életét az már smafu? Hát te vagy nagyon buta vagy vagy nagyon hiszel még a tündér mesékben, de hamarosan változni fog ez, úgylátom! Hahó ez a való világ, nme az RTL baromsága, hanem az élet. 10 év van köztetek, ő komolytaln ember nem nőtt fel és te meg hitegeted magad, hoyg a korodbeliek nem normálisak...keress normális pasit... ha máshoz hasonlítgat gondolom milyen jó lehet így élni, buta vagy mert hagyod... soha nem fog veled összeköltözni, bár am 33 évesen ő az anyja nyakán lakik? Mit gondolsz milyen életetek lesz? Ő akanapén sörözik te meg végzed aházimunkát? Én nme költöznék eg ilyen idiótával össze! Jól gondold meg!
2020. febr. 7. 20:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom kényelmes neki, mert így is majdnem együtt laktok, ha minden nap nálad alszik, viszont fizetnie nem kell:D
2020. febr. 7. 20:11
 6/9 A kérdező kommentje:
4edik kommentelő, nem én tartom ell, ő is ugyan úgy vásárol mint én
2020. febr. 7. 20:14
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
Ez nem férfi.
2020. febr. 7. 20:30
 8/9 anonim ***** válasza:
66%

Az életkornak semmi jelentősége nincs, két felnött között.

Nem vesz komolyan téged .. hánY évig akarod még hallgatni ezt a "majd"-ot.

Szavatartó ember, ugyanazt mondja két éve, és ezt fogja mondani két év múlva is.

2020. febr. 7. 21:00
 9/9 anonim ***** válasza:
75%
Minek költözne össze, mikor így is mindennap nálatok alszik. Oke, lehet néha vesz ezt-azt, de ugyanúgy vesz mindent, mintha külön laknátok? Kaja, wc papír, sampon, tusfürdő, mosogató, mosószer, öblitő, stb, plusz rezsi rá eső része? Látatlanban megmondom, tuti nem, ugye? Ez nem férfi! Miért is akarnál egy ilyennel összeköltözni?
2020. febr. 7. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!