Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek errol?
Szoval a baratommal nagyon boldogok vagyunk. Amikor anno osszejottunk es meg nem volt kimondva h osszejottunk, irt az egyik exem nevnapomra. Vele ketszer is megprobaltuk anno de en nem visszahatraltam a masodiknal mert egyszeruen nem vagyunk egymashoz valok es nem is lattam benne a ferfit.
En megkoszontem h irt es kuldtem egy olelos jelet. Kedvesnek talaltam h azok utan meg irt. Tegnap eszembe jutott ez es buntudatom tamadt. Pedig semmit az eg vilagon nem akarok a sractol.
A baratomnak szegyellem elmondani mert ez hulyeseg erzem en is, megis vmiert rosszul erzem magam miatta. Am mindig nagyon lelkiismeretes vagyok. Koszi szepen nektek! 26L
Azert mert azt a jelet kuldtem. Merthogy kozelieknek kuldok en ilyet. Csak mondom ugy hirtelen meglepodtem h irt.
Tudom na olyan hulyen hangzik, de nagyon katolikus csaladba nottem fel es a buntudat hozzatartozott a mindennapokhoz. Most hogy mar 26 vagyok is harcolok vele. :(
🤣 engedd el. Nem hinnem hogy annyira megbantottad ezzel 😀
Azert nehogymar egy smiley kuldese miatt itt kereszteefeszitsd sajat magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!