Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Azt akarja a barátom hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt akarja a barátom hogy menjünk külföldre lakni de én félek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Azért félek mert mi lesz ha pl össze veszünk? Én a nyelvet sem értem ő azt mondja majd ott megtanulom és utána mehetek dolgozni. De én ettől nagyon félek hogy ha össze vesznenk haza sem tudnék jönni szerintem meg ha eladjuk itt a házat már nem is jöhetnek ide mi lenne velem? Nem szoktunk mi veszekedni sem semmi én sem értem miért félek ettől. Ha veszekszünk 10 perc és kibekulunk. Nagyon jól megvagyunk mi itt, de félek mi lesz ott.
2020. jan. 29. 16:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz, ne menj, ilyen egyszerű. Én se mennék semmi pénzért és senkiért.
2020. jan. 29. 18:00
 12/15 A kérdező kommentje:
Hát én akarok de félek is. Barátom azt mondja okos vagyok gyorsan megfogom tanulni a nyelvet ettől ne féljek. Az igaz tényleg gyorsan megtudom tanulni amit akarok. Ő nagyon szeretne menni kb 3 hónap múlva. A ház az övé és elakarja adni én abba nem tudok bele szólni hogy ne adja el
2020. jan. 29. 18:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha a ház az övè, akkor tèged ez egyáltalán nem èrint, minek hozod akkor fel ellenèrvnek? Ha itthon szakítotok is menned kellene valahova...
2020. jan. 29. 18:28
 14/15 anonim ***** válasza:
A külföldre költözés mindig meredek, ilyenkor mindenki fél. Idegen nyelvet otthon a kanapén vagy a nyelviskolában ülve nem fogsz rendesen megtanulni. Indulj el, császkálj sokat, és ragadni fog a nyelv. A párkapcsolatot tényleg próbára teszi ez a helyzet. Tényleg csak egymásra számíthattok, és egy ideig el kell viselned a kiszolgáltatottságot. De ha nem bízol a szerelmetekben, akkor úgysincs értelme az egésznek.
2020. jan. 29. 18:33
 15/15 anonim ***** válasza:
61%

A hozzászólásokból megint csak süt a magyarság.

Nem írom melyik ország (Nem Németország, nem Anglia), a párom kapott munkát, én nem tudom a nyelvet. Viszont angolul beszélek és itt azzal is el lehet boldogulni. Márciustól indul az ingyenes nyelvtanfolyam, addig is itthon tanulom és elmentem sales assistant-nek, 24 órában, átszámolva több mint 300000 Ft-ért. Így ketten elég jól keresünk és tökéletesen megélünk, köszönjük szépen. Természetesen, ha meglesz a nyelvtudásom, elmegyek dolgozni abban a szakmában, amiben eddig is voltam, csak ~3000 EUR-ért.

Aki azt írta, hogy ugyanolyan színvonalon élnek kint az emberek... 🤷‍♀️🤷‍♀️ You don't say?! És? Nekem még az is jó lett volna, ha sza..rabbul élünk, csak ne Magyarországon.

Azt is észrevettem, hogy az ilyen kommenteket is csak olyanok írják, akik egy percet nem voltak külföldön. Kifejezetten gyűlölöm ezt a kint sincs kolbászból a kerítést. :D Fúj. Tényleg, nem mondod? Aztaaaaa. Jobb fizu, a legtöbb kaja olcsóbb, átszámolva az albi a fizetéshez arányosítva ugyanannyi, a szolgáltatások többsége ugyanannyi, a közlekedés drágább. Ja, majdnem ugyanannyira jön ki, csak legalább ti nem vagytok itt. Hanem kedves, aranyos, nyugodt, nem tolakodó, értelmes, stb. emberek.

Hm.. 🤔 Ja, miért is választottam külföldöt. Nem is értem.

Kérdező, a fentieket nyugodtan elemezd. Én nem bántam meg. A nyelvet simán megtanulod. Nekem a szakítás nem volt opció, 8 éve vagyunk együtt. Ezért hagytam volna el?

2020. jan. 31. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!